2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون

624 بازدید | 10 پست

امشب سالگرد ازدواجمونه یه عالمه برنامه داشتم حضرت یار از سرکار اومد خوابید الانم خوابه اعصابم بهم ریخت 

یعنی یادش نبود؟؟؟؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیدارش کن سوپرایزش کن 

حتما اینقدر خسته بوده ک سریع خوابیده پس وقت فکر کردن ب اینکه امروز چ روزیه حتما نداشته

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

برو کنارش بخواب،آرم بغلش کن و بعدش با مهربونی یادآوری کن که امشب چه شبیه

هیچی 

و

هیچی

و

هیچییییییی

ارزششو نداره که بخوای به خاطرش ناراحتی کنی و آرامش بینتونو بخاطرش از بین ببری

امشب هم نشو فردا بگیر

مهم اینه که بهتون خوش بگذره

حتما یادش نیست. سالگرد ازدواج ما میشه از یک ماه قبلش مادرشوهرم برنامه ریزی می‌کنه😅😅 انگار عروسیه اون بوده🥴

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خب بیدارش کن سوپرایزش کن  حتما اینقدر خسته بوده ک سریع خوابیده پس وقت فکر کردن ب اینکه امروز چ ...

کنار دخترش خوابیده

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دیگه وقتی میگی حضرت یار نباید عصبانی باشی.صبور باش

صبرررررررر تا کی؟؟؟