2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی نفرو طرفا جی شرقی میشناسم ولی نرفتم پیشش اما کارش همینه .80تا 100میگیره 

سلام روزتون بخیر من خودم با بهترین برند برا مشتریام 6نوع ماسک میزارم صورتشون کاملا روشن و تمیز میشه و سلول های مرده ی پوست رو از بین می بره، آلودگی های زیر پوست رو با ماساژ دادن میارم روی پوست وبا ماسک ذغالی ک میذارم  کاملا صورتتون رو از الودگی پاک میکنه،همه مشتریامم راضی بودن 

ولی ی جیزی  پاکسازی ینی استفاده از دو سه نوع ماسک و یکم ماساژو یکم بخور .  خودت برو ی ما ...

سلام روزتون بخیر من خودم با بهترین برند برا مشتریام 6نوع ماسک میزارم صورتشون کاملا روشن و تمیز میشه و سلول های مرده ی پوست رو از بین می بره، آلودگی های زیر پوست رو با ماساژ دادن میارم روی پوست وبا ماسک ذغالی ک میذارم  کاملا صورتتون رو از الودگی پاک میکنه،همه مشتریامم راضی بودن . 

سلام 

من خیلی جاها رفتم برای پوستم ولی نتیجه ایی که میخاستم نگرفتم تا اینکه این جا که رفتم عالی بود واقعا مرسی که باعث شد من دوباره با اعتماد به نفس برم تو جامعه حالا شمارشو میزارم اگه شما هم خاستید ببرید

09932330298

چه قدر خوب که به پوستت رسیدگی می کنی و نتیجه ی اون بعد از چند سال خودش رو نشون می ده. من الان 4 ساله که هر ماه می رم پاکسازی و فشیال و تقریبا هر کسی که توی اصفهان اسم و رسمی داشته رو تست کردم. اما 5 ماهه یک جای جدید می رم که خیلی کارشون خوبه. علاوه بر پاکسازی و سم زدایی و کارهای معمول ماساژ صورت هم میده و واقعا حس خوبی داره. قیمتش هم خیلی مناسبه. این کلینیک سیما زارع که جدیدا دارم میرم سالنش رو تازه توی اصفهان راه انداخته و دستگاه هاش خیلی بروزه و مدرکش هم از تهران و تخصصش رو از ترکیه گرفته. گفتم تجربه خودم رو بگم اگر دوست داشتی بری.

https://simazare.ir/

09162297980

عزیزم من برای جوشهام رفتم مطب دکتر اسماعیلپور فیشال برام انجام دادن همون جلسه همه جوشهام خشک شد فوق العاده راضی بودم اگر دوس داشتی بری شمارشو میزارم

09908261691

اسم خانمی که فیشال میکرد ریحان بود

عزیزم تو خیابون هشت بهشت غربی خانم ریحانه ترابی کارش فوق العادست من صورتم پر از جای جوش فرورفته بود اونا رو مطبشون برام درمان کرد شماره تماسش اینه مشاوره هاشم رایگانه زنگ بزن راهنماییت میکنه  09908261691