الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی نفرو طرفا جی شرقی میشناسم ولی نرفتم پیشش اما کارش همینه .80تا 100میگیره
سلام روزتون بخیر من خودم با بهترین برند برا مشتریام 6نوع ماسک میزارم صورتشون کاملا روشن و تمیز میشه و سلول های مرده ی پوست رو از بین می بره، آلودگی های زیر پوست رو با ماساژ دادن میارم روی پوست وبا ماسک ذغالی ک میذارم کاملا صورتتون رو از الودگی پاک میکنه،همه مشتریامم راضی بودن
ولی ی جیزی پاکسازی ینی استفاده از دو سه نوع ماسک و یکم ماساژو یکم بخور . خودت برو ی ما ...
سلام روزتون بخیر من خودم با بهترین برند برا مشتریام 6نوع ماسک میزارم صورتشون کاملا روشن و تمیز میشه و سلول های مرده ی پوست رو از بین می بره، آلودگی های زیر پوست رو با ماساژ دادن میارم روی پوست وبا ماسک ذغالی ک میذارم کاملا صورتتون رو از الودگی پاک میکنه،همه مشتریامم راضی بودن .
من خیلی جاها رفتم برای پوستم ولی نتیجه ایی که میخاستم نگرفتم تا اینکه این جا که رفتم عالی بود واقعا مرسی که باعث شد من دوباره با اعتماد به نفس برم تو جامعه حالا شمارشو میزارم اگه شما هم خاستید ببرید
چه قدر خوب که به پوستت رسیدگی می کنی و نتیجه ی اون بعد از چند سال خودش رو نشون می ده. من الان 4 ساله که هر ماه می رم پاکسازی و فشیال و تقریبا هر کسی که توی اصفهان اسم و رسمی داشته رو تست کردم. اما 5 ماهه یک جای جدید می رم که خیلی کارشون خوبه. علاوه بر پاکسازی و سم زدایی و کارهای معمول ماساژ صورت هم میده و واقعا حس خوبی داره. قیمتش هم خیلی مناسبه. این کلینیک سیما زارع که جدیدا دارم میرم سالنش رو تازه توی اصفهان راه انداخته و دستگاه هاش خیلی بروزه و مدرکش هم از تهران و تخصصش رو از ترکیه گرفته. گفتم تجربه خودم رو بگم اگر دوست داشتی بری.
عزیزم تو خیابون هشت بهشت غربی خانم ریحانه ترابی کارش فوق العادست من صورتم پر از جای جوش فرورفته بود اونا رو مطبشون برام درمان کرد شماره تماسش اینه مشاوره هاشم رایگانه زنگ بزن راهنماییت میکنه 09908261691