الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی ی جیزی پاکسازی ینی استفاده از دو سه نوع ماسک و یکم ماساژو یکم بخور . خودت برو ی ما ...
وای نه پاکسازی خیلی حرفه ای تر از این حرفاست کلی با دستگاه جوشای سر سیاهو درمیارن ماسکای ویتامین سی دکتر نیکو استفاده میکنن ک الان فوق العاده گرونه کلی اسکراب و فیس واش و تونر و بخور اب گرم و بخور اب سردو ماساژو ابرسان و دور چشمو ضد افتاب میزنن ی پاگسازی حرفه ای خیلی گرون میشه و حتما هم دستگاه میخواد
من ک پیش بیوتی تراپیستی ک میرم همه اینکارارو واسم میکنه واقعا پوستمو حال میاره
ولی ی جیزی پاکسازی ینی استفاده از دو سه نوع ماسک و یکم ماساژو یکم بخور . خودت برو ی ما ...
ن بابا پاکسازی هایی ک تو سالن ها یا کیلینکا انجام میشه خیلی حرفه ای تره این حرفاس من هر ماه میرم کلی دستگاهای مختلف استفاده میکنند واقعا پوستم تو این یکسال جون تر شده البته شایدم جایه خوبی نرفتید نمیدونم اینجا ک من میرم واقعا عالیه