2777
2789

ولی ی جیزی 

پاکسازی ینی استفاده از دو سه نوع ماسک و یکم ماساژو یکم بخور . 

خودت برو ی ماسک و ی لایه بردار بخر با کتری صورتتو بخور بده یکمم ماساژ بده شاید 100تومنم خرجت نشه 10 بار میتونی استفاده کنی.  

تا تاریخ 9.9.99سه تا از بهترین آرزوهام برآورده میشه 😍خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ی جیزی  پاکسازی ینی استفاده از دو سه نوع ماسک و یکم ماساژو یکم بخور .  خودت برو ی ما ...

وای نه پاکسازی خیلی حرفه ای تر از این حرفاست کلی با دستگاه جوشای سر سیاهو درمیارن ماسکای ویتامین سی دکتر نیکو استفاده میکنن ک الان فوق العاده گرونه کلی اسکراب و فیس واش و تونر و بخور اب گرم و بخور اب سردو ماساژو ابرسان و دور چشمو ضد افتاب میزنن ی پاگسازی حرفه ای خیلی گرون میشه و حتما هم دستگاه میخواد

من ک پیش بیوتی تراپیستی ک میرم همه اینکارارو واسم میکنه واقعا پوستمو حال میاره

ولی ی جیزی  پاکسازی ینی استفاده از دو سه نوع ماسک و یکم ماساژو یکم بخور .  خودت برو ی ما ...

ن بابا پاکسازی هایی ک تو سالن ها یا کیلینکا انجام میشه خیلی حرفه ای تره این حرفاس من هر ماه میرم کلی دستگاهای مختلف استفاده میکنند واقعا پوستم تو این یکسال جون تر شده البته شایدم جایه خوبی نرفتید نمیدونم اینجا ک من میرم واقعا عالیه

وای نه پاکسازی خیلی حرفه ای تر از این حرفاست کلی با دستگاه جوشای سر سیاهو درمیارن ماسکای ویتامین سی ...

بنظرم یچیز بیخودیه . الکی رنگ و لعاب دادن بش ک پول بیشتری بگیرن 

درسته پوست بعدش شاداب و تمیز میشه ولی موقتیه و تو خونه هم میشع رسیدگی کرد . ترجیح میدم پولشو خرج مراقبتای سازنده تری بکنم

برای پاکسازی پوست بنظر من کلینیک موگه از همه بهتره 

من که تا الان برای هر مشکل پوست و مویی یا تزریق ژل رفتم خیلی راضی بودم 

اگه بخواید شماره تماس و ادرس سایتشون رو میدم برید ی سر بزنید

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲

بله عزیزم من  پیش یکی  سمت رباط رفتم

تمام ماسک ها و...بهترین .برندها بود ولی با یه قیمت خیلی مناسب

خیلی هم پوستم عالی شد بعدش

برای لک هامم عالی جواب داد

شمارشو میدم اگه خواستی 

۰۹۱۳۵۳۵۹۱۰۷ مائده