2777
2789
عنوان

جراحی بینی

2509 بازدید | 23 پست

سلام دوستان نی نی سایتی 

من میخوام برم بینیمو پیش یه جراح پلاستیک بینی خوب عمل کنم. اسمش دکتر نسرین راستا هست. خواستم ببینم کسی پیشش عمل کرده؟

میگن خیلی دکتر خوبیه مخصوصا واسه نوک بینی و بینی های گوشتی 

من بینیم گوشتیه خیلی تحقیق کردم تا یه دکتر خوب پیدا کنم. 

اگه کسی پیش دکتر راستا عمل کرده تجربشو بهم بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم دنبال یه دکتر خوب میگردم که نیمه فانتزی عمل کنه شما سراغ نداری یا مطب گردی نکردی؟

والا من نمونه کارای دکتر راستارو تو سایتش دیدم خیلی خوشم اومد فانتزی هم عمل میکنه اگه اشتباه نکنم یه ویدئو یا عکس هم داشت واسه بینی فانتزی.

این آدرس سایتشه https://dr-rasta.com

از بس بینی م بزرگه به استرس فکر نمی کنم🤣🤣🤣

آخییی عزیزم. من بینیم گوشتیه اصلا نوک بینیم استخون نداره غضروفه نرمه. قصد عمل نداشتم چون نمونه کارای پزشکارو میدیدم بعد از عمل ورم میکنه و کوفته ای میشه خیلی میترسیدم. اما نمونه کارای دکتر راستا رو دیدم بینی گوشتیاش خیلی خوب بود. 

من توی گوگل کار همین دکتر راستارو دیدم اصلا خوشم نیومد. اصلا . پیش دکترای مرد برو مردا همیشه موفق تر ...

وای نگو دو دل شدم. البته دکتر مرد و زن نداره. من کارای دکتر مردم دیدم که خیلی افتضاح بود. دوستم پیش یه دکتری عمل کرده که مرد بود الانم رفته کلا خارج از کشور. طفلی بینیشو افتضاح کرده. سوراخاش کوچیک و بزرگ شده نوک بینیشم کج شده. 

مرد و زن نداره مهارت پزشک مهمه

من این ماه وقت عمل بینی داشتم بخاطر کرونا کنسل شد😔😔😔

خداروشکر دکتر راستا به خاطر کرونا یه مشاوره و نوبت دهی آنلاین گذاشت. من خودم از دکتر راستا مشاوره آنلاین گرفتم نرفتم مطبش. تصویری باهاش صحبت کردم بینیمو دید. خوشم اومد حداقل فکر مریضاشم هست. تعداد مراجعه کننده ها به مطبشم کمتر میشه آدم خیالش راحته

https://mavarateb.com/doctor/دکتر_نسرین_راستا

گفتم یه چیز طبیعی میخوام نمیخوام خیلی فانتزی باشه یه چیزی که به صورتم بیاد و از این حالت گوشتی بودن دربیاد. حالا اگه تصمیمم قطعی بشه میرم پیشش 

ببخشید شما تو این تاپیک گفتید با دکتر نیکومرام عمل کردیذ،بعد الان دارید دنبال دکتر برای عمل بینی میگ ...

سلام واقعا چه کار زشتی کردن،اینجاهم نمیشه اعتماد کرد اصلا،دروغ میگن،