2777
2789
عنوان

تاپیک زندگی واقعی دلربا

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 60 پست
نه رو من اصلا تاثیر نداشت  نه اشکم دراومد نه ناراحت شدم  چون دختره واقعاااااا اسگول بود& ...

نمیدونم شاید راست میگی اما من خودم بی حسی رو تجربه کردم نسبت به همه چی بی حس بشی خیلی بده

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم با شوهرتی؟

اره موقع که بارداربودم رفتم داخل دوطبقه گرفتممش ولی ازپشت بام فرارکردماشینش دم درپارک بودتمام دق دلموروماشین خالی کردم نابودشدم موقع که مامورهابازداشتش کردن باحکم جلب من دردزایمان گرفتم

اره موقع که بارداربودم رفتم داخل دوطبقه گرفتممش ولی ازپشت بام فرارکردماشینش دم درپارک بودتمام دق دلم ...

خدارو شکر گه گرفتنش 

اره و دقیقا مثل دلربا همه میگن خری اما من عاشقم نه عاشق شوهرم عاشق بچه هامم 😭😭

دقیقادرکت میکنم عزیزم منم عاشق بچه هامم همیشه موقع خواب باارزوهای قشنگم خواب میرفتم ولی ازوقتی خیانت دیدم مثل یه مرده متحرک دیگه ارزوی ندارم جزبزرگ شدن بچه هام

اره موقع که بارداربودم رفتم داخل دوطبقه گرفتممش ولی ازپشت بام فرارکردماشینش دم درپارک بودتمام دق دلم ...

الهییییییی.بمیرم برات آخ ک چ دردی میکشی.چطور میتونی تحمل کنی؟

خلاصشو بگو من حوصلشو ندارم طولانیه😐 ببینم اشک منم درمیاد یا ن

دختره مدرسه میرفت و روبروی مدرسشون ی آژانسی بود که راننده آژانس پسر خیلی خوشگل و‌خوش تیپی بود که همه دخترای مدرسه میخواستن باهاش دوس بشن 

دلربا که که تو یه خانواده بسته ای بزرگ شده بود که به اجبار پدربزرگش چادر سرش میکرد 

شوهر خالش پدرش فوت شد این مجبور شد با آژانس بره بیاد آخه راننده سرویس شوهر خالش بود 

که همون پسره که اسمش محمد بود اینو میبرد میاورد که کم کم عاشق هم شدن و اومد خواستگاری و باهم ازدواج کردن 

همدیگرو خیلی دوس داشتن و تو فامیل زیان زد بودن 

ی روز فهمید شوهرش با زنداداشش رابطه دارن و خیانت میکنن 

بعدش پسره رو بخشید و زنداداشش گریه کرد ببخش منو توبه کردم و اینا 

کلا شوهرش عاشق دلربا بود و خیلی بهش محبت میکرد و احترام میذاشت و براش خرج میکرد 

بعد فهمید پسره بازم با یکی از دوستای دوران مدرسه بهش خیانت کرد 

سه ماه بعد عروسی هم باردار شده بود که وقتی زنداداشش و شوهرشو دید یهو کیسه آبش پاره شد و بردنش بیمارستان بچش به دنیا اومد و بعد چن ساعت فوت شد 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
دقیقادرکت میکنم عزیزم منم عاشق بچه هامم همیشه موقع خواب باارزوهای قشنگم خواب میرفتم ولی ازوقتی خیانت ...

دقیقا فقط به خاطر بچه هام زندم درسته اذیتشون هم میکنم چون خیلی عصبیم اما برام خیلی مهمن خیلی

اره و دقیقا مثل دلربا همه میگن خری اما من عاشقم نه عاشق شوهرم عاشق بچه هامم 😭😭

عزیزم خدا صبربده بهت.منم گریه ام گرفت.ولی خدابزرگه ان شاالله ک خودش دلتو آروم کنه