2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون وبارداری

229 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من ۲ساله که منتظره بچه ام اما هنوز خدا نخواسته اول اینکه برام دعا کنید دوم اینکه کی قرص دوفاستون خورده؟

من چندماهی هست تحت نظرم این ماه امپول HCGزدم ۲تا باهم و قرص دوفاستون روزی ۲تا خوردم فردا روز آخرمه.کیا باردار شدن بااینا؟و اینکه چندروز بعدش امکان پریود؟

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
من دوفاستون میخوردم  اما به تنهایی کارساز نبود  ۲ ماه هم کلومفین خوردم  باردار شدم

من این ماه در زمان پریودم هم کلومیفن خوردم هم لتروزول

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون نامنظم بود پری دوفاستون میخوردم بعداز 3ماه باردار شدم درحالی که 4سال منتظربودم و کلی امپول و ...

یعنی میشه منم این ماه بارداربشم

الان باردارین؟یا بدنیا اومده نی نی تون؟

من نمیدونم چرا تا دوفاستون میخورم به خونریزی میوفتم دو بار برام تجویز کرده گفته از روز پونزده سیکلت بخور ولی تا دو شب میخورم خونریزی میوفتم و قطع میکنم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
انشالا که میشی عزیزم من کلا یه فولیکول داشتم با همون همون ماه حامله شدم  قسمته

من ماه های قبل ۵یا ۶تا داشتم این ماه فقط ۳تا داشتم

من نمیدونم چرا تا دوفاستون میخورم به خونریزی میوفتم دو بار برام تجویز کرده گفته از روز پونزده سیکلت ...

وا خونریزی و قطع میکنه واسه همین میگن بعدش پریود میشی اما نمیدونم چندروز بعدش

من تنبلی داشتم و پریودی نامنظم داشتم دو فاستونی برای تنظیم پریودی میخوردم لتروزول هم خوردم متفکرین هم میخوردم ۴ ماه خوردم افاقه نکرد ماه پنجم دوفاستون و لتروزول خوردم بعد پریودی دیگه هیچ قرصی نخوردم به جاش دارو گیاهی خوردم همون ماه به لطف خدا حامله شدم 

امیدوارم شما هم به لطف خدا به زودی باردار بشی 

منکه نشدم باز دیروز پری شدم. امید ندارم 

ان شالله بحق صاحب این ماه میشی و دامنت سبز میشه

یعنی میشه منم این ماه بارداربشم الان باردارین؟یا بدنیا اومده نی نی تون؟

انشاالله چرا که نشهههه

نبودی هم ناامید نشو خدابزرگه من 4سال منتظر بودم

انشاالله پایان مهر نی نی خوشملم بدنیا میاد😍😍

چقدر زیاد همسرت سالمه؟

همسرم یکم تحرک اسپرمش پایین بود ک الان تقریبا ۴ماهه هردومون دارو مصرف میکنیم به ایشونم ۴تا امپولHMGداده که هفته ای یکی میزنه امروز اخریشه