2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون وبارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست
وا خونریزی و قطع میکنه واسه همین میگن بعدش پریود میشی اما نمیدونم چندروز بعدش

آره ولی به بدن من نمیسازه تا دو روز میخورم مثل پریودی خونریزی میوفتم و مجبور میشم قطعش کنم نمیدونم چرا به دکتر گفتم دیگه ننویس باز نوشت برام دوباره قطع کردم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
من تنبلی داشتم و پریودی نامنظم داشتم دو فاستونی برای تنظیم پریودی میخوردم لتروزول هم خوردم متفکرین ه ...

دارو گیاهی چی خوردی؟

ممنون خدا حفظش کنه برات

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله چرا که نشهههه نبودی هم ناامید نشو خدابزرگه من 4سال منتظر بودم انشاالله پایان مهر نی نی خو ...

اخی جانم خدا برات حفظش کنه و بهترین سرنوشت و براش بنویسه آمین

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
آره ولی به بدن من نمیسازه تا دو روز میخورم مثل پریودی خونریزی میوفتم و مجبور میشم قطعش کنم نمیدونم چ ...

من  نسبت به آسپرین اینجوری بودم و قطعش کردم

انشالا که این ماه بیبی چکت دو خطع‌میشه😍😍😍😍😍  توکل به خدا کن

ان شاءالله توکل بخدا ممنونم با دعاهای شما

دارو گیاهی چی خوردی؟ ممنون خدا حفظش کنه برات

ممنون 

یه برنامه بود یک خانمی که خود و خواهرش تنبلی داشتن و یک ماه این برنامه رو استفاده کرده بودن حامله شدهدبودن منم یک ماه استفادهدکردم و به لطف خدا حامله شدم 

الان براتون میفرستم

دارو گیاهی چی خوردی؟ ممنون خدا حفظش کنه برات

صبح زنجبیل یک ق چ بریز رو آب گرم و بخور (آب گرم زیاد نباشه در حدی که زنجبیل توش حل بشه تقریبا یک چهارم استکان کوچیک ها یا حتی کمتر تندی زنجبیل جوری باید باشه که تو گوشت احساس سوزش کنی )

یک روز در میان رازیانه دم کن و بخور 

هرروز یکساعت پیاده روی 

وقت پریودی دم کرده نعناع بخور آب هویج هم خوبه بخور 

از عطاری جنسینگ بگیر پودر کن عسل دارویی نه خالص عسل دارویی از عطاری بگیر هرروز صبح ناشتا یک ق چ از پودر رو با یک ق غ عسل دارویی تو آب ولرم حل کن بخور آخر شبم همین محلول رو قبل خواب درست کن و بخور 

هرروز تا یک ماه باید انجام بدی

ممنون  یه برنامه بود یک خانمی که خود و خواهرش تنبلی داشتن و یک ماه این برنامه رو استفاده کرده ...

ممنونم

صبح زنجبیل یک ق چ بریز رو آب گرم و بخور (آب گرم زیاد نباشه در حدی که زنجبیل توش حل بشه تقریبا یک چها ...

بچه ات دختره یا پسر؟

یه دنیا ممنون