2777
2789

دخترم پنج ماهش تمام شده 

شیر خودم رو میخوره و خیلی ضعیف هست 

هنوز شش کیلو هم نشده 

خیلی ب غذا و سفره و میوه توجه می کنه و برای خوردنش دهانش رو تکون میده و براش جذابه 

الان می تونم غذا خور ش کنم؟؟ 

چ طوری شروع کنم؟؟ 

اولین غذاها ک ب کودک میدن چی هست و چ طوری درست میشه 

کسی هست با حوصله از اول برام توضیح بده و کمک م. کنه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

پسر منم دقیقا همسن دخترتونه

فعلا دوقاشق برنج و با آب میزارم بحوشه یه نباتم میندازم توش لعاب که انداخت اونو میدم بهش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ب پسرم ک ۵ ماهشه سرلاک میدم ب گفته دکتر وزنشم متوسط ۷/۵۰۰

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
پسر منم دقیقا همسن دخترتونه فعلا دوقاشق برنج و با آب میزارم بحوشه یه نباتم میندازم توش لعاب که اندا ...

برنجشو نه ها فقط آبشو 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

میتونه بشینه؟

من پسرم ۶ماهشه هنوز که نمیشنه خوابیده میدم عوق میزنه چجوری میدی بهش سرلاکشو

وزن تولدش چقدر بوده عزیزم...بهتره بادکترش مشورت کنی اما خب اولین غذا لعاب برج بعد فرنی بعد حریره بعد سوپ و.....

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

ولی دهنشو قفل میکنه ‌.کلا خیلی بازیگوشه ماشالله البته

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
برنجشو نه ها فقط آبشو 

ممنون فقط آب ش رو بدم بخوره با قاشق؟؟ 

شما فرنی و حریر بادون ندادی بهش 

شنیدم با این دو تا شروع می کنن 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
میتونه بشینه؟ من پسرم ۶ماهشه هنوز که نمیشنه خوابیده میدم عوق میزنه چجوری میدی بهش سرلاکشو

پسر من چهاردستو پا میره .یکم میشینه ولی میوفته زیر سرش بالشته بزرگ میذارم بعد میدم .ابم میدم بهش