2777
2789
خدا لعنت کنه این ادما رواقعا میخوان به کجا برسن 

بخدامن فوق العاده بی زبونم وازطرفی چون مادرم تنهاداییموداشت نمیخواستم باعث بهم خوردن روابطشون بشم والانم پشیمان نیستم که مادرموناراحت نکردم چون بعدازبرگشتن من شش ماه بعدش مادرم فوت کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدامن فوق العاده بی زبونم وازطرفی چون مادرم تنهاداییموداشت نمیخواستم باعث بهم خوردن رو ...

عزیزم خدا رحماش کنه ولی به نظرم شما نباید خودتو اذیت میکزدین جوایشو همون موفع میدادی وتا حدامکان ازش دوری میکردی 

سلام عزیزم  نه من پیامی ندیدم😞🎈 خوبین شما؟؟

ممنونم شما خوبین ببخشید عزیزم مزاحمتون شدم خوب شد بس اینجا پیام دادم بهتون دل تو دلم نبود وای اخیش راحت شدم فکر کردم دیگه پیداتون نمیکنم

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

سلام عزیز دلم شصت هفتاد سالگی اونم پیر شده غم ندارم ولی یکم راست میگین یکمم خب درسته من شوهرم من دوس داره دنبال تنوع هم نیس دلش میخواد زنشم بی عیب نقص باشه خب خیلیا ژل گونه میزنن باشگاه میره یا مو رنگ میکنن ..دلیل نمیشه منم به خودم نرسم بگم شوهرم باید من همینجور که هستم دوس داشته باشه خود من که زنم رو زیبایی همسرم حساسم رو اراستگی چه برسه به مردا که  بالاخره ..منم اولاپلکس میخوام برا اینکه موهام تو پایه روشن دکلره شه حالا اولاپلکس صد درصد مطمعن نیستم چون میخوام برم رنگ کنم دو ماه بعد اگه خوب روشن در اورد که هیچ نشد ..میفهمم اولاپلکسش فیک بوده ،شوهرم میلا دوس داره لاغر باشم خب توقع زیادی نیس تنوع طلب که نیست دوس داره موهام لیزر کنم من که زنم ار مو متنفرم حتی تو جنس مرد رنگ مو طبیعی یدونه پروتز گونه که اونم فقط شوهرم پول این نمیده که پروتز یچیز دائمی ،ولی خب شوهرم یکم پر توقع چون خودش خیلی خوشکله و..منم خوبم ولی نیاز دارم یکم به خودم برسم  

خیلی ها بهم این میگن  ،ولی چی کنم که دوستش دارم خیلی وابستشم ،ولی وقتی میبینم یه کوچولو خوشکل میشم  چقد رفتارش عوض میشه منم تموم سعیمو میکنم بخگه خودم برسم که چشم دلش سیر باشه چون میدونم همسرم تنوع طلب نیس فقط دلش میخواد خانومی که تو خونشه خب تا حدی زیبا باشه ،ممنون که دلت یجوری شد بخاطرم ناراحت شدی عزیزم 

ولی من گونمم خوب بود دیگه نمیدونی چه غصه ای میکشم سر این صورتم صورتم تپل خوشکل بود قشنگ عااااالی باور میکنه الان پوست مونده رو صورتم وزنم برگردوندم اما صورتم تپلی نشد تنها راهم همین پروتز ،چربی هم میگن بعد یه مدتی افتاده میشه و..

ولی خب اره شوهرمم یه ادم معقول نیس زیاد یعنی یه نفر شوهمل خوبشو با من مقایسه کنه برا من معلومه ..ولی خب چی کنم ناچارم دوسش دارم خیلی 

عزیزم براتون پیاما رو کپی کردم فرستادم از خصوصی ،عزیزم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید اگه قبول کردن که هیچ یه دنیا ممنو میشم اگه هم نکردن که بازم دست گل شما درد نکنه که همه سعیتون کردین دعاتون میکنم ممنونم گلم 

عزیزم براتون پیاما رو کپی کردم فرستادم از خصوصی ،عزیزم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید اگه قبول کردن که ...

آره عزیزم الان خوندم 

میخواستم جواب بدم که شوهرم اومد رفتم براش عصرونه آماده کردم خوابش کردم اومدم😂

یه جایی خونده بودم که میگفت مردا مغزشون عین نوار خالیه از خودتون تعریف کنین گاهی 

منم از اون به بعد شروع کردم مثلاً وسط حرفام میگفتم خانم خوشگلت خانم مهربونت ...

کم کم به زبون اونم شد الان چندباریه میگه خانم خوشگلم خوشگل خانم ...

با اینکه اصلاً محبت کلامی نداشت ولی حس میکنم داره این روش نتیجه میده 

آره عزیزم الان خوندم  میخواستم جواب بدم که شوهرم اومد رفتم براش عصرونه آماده کردم خوابش کردم ا ...

اره چ خوب اره تعریف میکنی بهتره تا اینکه هی ایراد بگیری از خودت من قبلا ایرادامو پیشش جار میزدم اما دیگه سعی میکنم ..لعنتی صورتم خیلی اعتماد به نفسم و حتی رفتار شوهرمو تغیرر داده زمانی که تپل بود صورتم شوهرم میگفت تو که هیچ کمپوت اعتماد به نفسی ولی بعد لاغریم میگفت چرا یذره اعتماد به نفس نداری 

آره عزیزم الان خوندم  میخواستم جواب بدم که شوهرم اومد رفتم براش عصرونه آماده کردم خوابش کردم ا ...

من اون روز پیام دادی خصوصی نوشتم شوهرم  صدام کرد نگو ارسال نزدم در اومدم چن روز فک میکردم بهتون پیام دادم جواب ندادین انبلاین نشدین ناه کردم دیدم هیچی نفرستادم خخخخ