2777
2789
عنوان

بعد از رمضان...

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 136 پست
بازهم – صحبت فرداست قرارِ ما ها بازهم – خیر ندیدیم از این فردا ها چقدر پای همین وعده ی تو پیرشدند جگر “مادر ها ” موی سر “بابا ها “ یا مهدی ادرکنی
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار یک جمعه هیچ داری از دل مهدی خبر ؟ گریه های هر شبش را تا سحر ؟ او که ارباب تمام عالم است من بمیرم ، سر به زانوی غم است شیعیان ! مهدی غریب و بی کس است جان مولی معصیت دیگر بس است شیعیان ! بس نیست غفلت هایمان ؟ غربت و تنهایی مولایمان ؟ ما عبید و عبد دنیا گشته ایم غافل از مهدی زهرا گشته ایم من که دارم ادعای شیعه گی چه بگویم من به جز شرمندگی ؟؟
سلام غزاله ی عزیزم.. طاعاتت قبول باشه خانومی عیدت مبارک... ان شالله بری کربلا...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

انتظار چه روزها که یک به یک غروب شد نیامدی چه اشکها که در گلو رسوب شد نیامدی خلیل آتشین سخن تبر بدوش بت شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی برای ما که خسته ایم و دل شکسته ایم نه ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی تمام طول هفت را در انتظار جمعه ام دوباره صبح ، ظهر ، نه غروب شد نیامدی!
سلام لیلی نازم خوبی؟! عید توام مبارک .. طاعاتت قبول عزیزممم

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

کوریم و ندیدیم خدایی هرگز یکبار نگفتیم کجایی، هرگز ما کار مهمتر از شما هم داریم حق داری اگر جمعه نیایی هرگز در تیررس چشم سیاهت باشیم در دسترس تیر نگاهت باشیم ما آمده بودیم که کاری بکنیم گفتند فقط چشم به راهت باشیم یاران وفادار به ظاهر داری گریه کن حرفه ای و ماهر داری دلخوش نشو با دعای عهد این قوم تو قصه کوفه را به خاطر داری! سر بر سر سجده‌ هایمان می‌ ساییم ما دل که ندادیم چه را می‌ پاییم فعلن دعای تعجیل فرج می‌ خوانیم ما بعد دعا به یاریت می‌ آییم یه اسم توقع انتظاره آقا اسم دیگشم قرار مداره آقا این جمعه اگه نیومدی بهتر شد دوریه که دوستی میاره آقا! ما این طرف و به آن طرف دل بستیم سرخیم ولی به آبیان پیوستیم چون لیگ به روزهای حساس رسید این هفته نیا هفته ی بعدی هستیم از نقطه ی کور این جهان می آییم با فتنه ی آخرالزمان می آییم این جمعه بیا حوصله مان سر رفته آقا تو نیایی خودمان می آییم امروز نشد! به فکر فردا باشیم در فکر همان روز مبادا باشیم هر هفته همیشه جمعه‌ ها تعطیلیم یکشنبه دوشنبه‌ ای بیا تا باشیم
گدای دست توام عید ‫‏فطر‬ نزدیک است به جای فطریه یک ‫‏کربلا‬ بده آقا . . .