2777
2789

سلام خانما

من امروز هشتمین روز هست که سزارین شدم،بر خلاف بچه ی اولم که درد زیادی داشتم اینبار دردم خیلی کم بود و حالم خیلی خوب بود ،وقتی از بیمارستان اومدم خونه الکی جلو همه وانمود به درد میکردم😅😅 ولی بعد از سه چهارروز جای بخیه هام شروع به سوزش کرد از داخل،الان در وضعیتی هستم که راه رفتن برام سخته یعنی کافیه یک دقیقه سرپا بایستم ،زیر شکمم شروع به سوختن میکنه بدجور 😭😭😭شیاف هم میزارم هیچ تاثیری نداره.کسی تجربه داره آیا؟🙏🏻🙏🏻🙏🏻

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت نكرده؟يا خيلي حركت نداشتي؟

اخه جذبی هست اصلا از روی پوستم هیچی معلوم نیست که بفهمم عفونت کرده یا نه.اون سه چهار روز اول که حالم خوب بود مثلا یکم زیادتر از جام بلند شدم 

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️
اخه جذبی هست اصلا از روی پوستم هیچی معلوم نیست که بفهمم عفونت کرده یا نه.اون سه چهار روز اول که حالم ...

همونه بشین پاشو کردی باید استراحت کنی دیگه

حتی اگه درد نداشتی

ادا اومدی سزات همینه😁 شوخی بود  ب دکتر نشون بده اگه آنتی بیوتیک قوی تر احتیاج بده بهت اگه خ ...

😂

فکر کنم چشم کردم‌ خودمو از خوشحالی 

سلام بخیه فقط همین که رو هست نیست که شما عفونت ببینید احیانا عفونت هست حالا هشت روز شده عملا شنبه ده روزه حتما برید دکتر داروی قوی تر بده سر ساعت هم بخورید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بخیه هات جذبی هست یا کشیدنی؟ جذبی ها بیشتر عفونت میکنن. نگاه کن ببین روی بخیه ترشح نداره؟

جذبی هست،ترشح نداره اما نسبت به روز اول یکم جای بخیه ها پر رنگ شده بنفش تر شد اولش سفید بود یعنی انگار خون ریخته 

سلام بخیه فقط همین که رو هست نیست که شما عفونت ببینید احیانا عفونت هست حالا هشت روز شده عملا شنبه ده ...

مرسی

حتما میرم 😢😢

اگه از داخل مشکل داشته باشه تورم و درد داره تو اون ناحیه باید بری دکتر

درد ندارم ولی سوزش دارم،انگار از داخل شکمم یه چیزی کشیده میشه و احساس داغی میکنم ،از درد بدتره ،اخه درد با شیاف خوب میشه اما این نه