2777
2789

من دخترم کلاس چهارمه. نمیدونم بزارمدنیمه حضوری بره یا آن لاین باشه فقط. میتونین راهنماییم کنین؟؟ خیلی شرایط سختیه

والا منم موندم

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزارین برن آخه بچه ۱۰ ساله چه می‌دونه باید چیکار بکنه دور از جونش یه هو یه اتفاقی براش می افته

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

مارفتیم بما گفتن که هر کلاس ده نفر میشینه سیستم خودکار ضدعفونی داریم تو کلاسا خوراکی ممنوع

دستشویی ام یکیو میارن برا هرکلاس ک بچه رو ساپورت کنه

زنگ تفریح حق بیرون اومدن ندارن

شیفتی درمیان اب هواشون عوض بشه 

هر مدرسه‌ای یه جور تصمیم گرفته. مدرسه‌ای که پسر من میره، دو شیفته، صبحش دخترانه‌س، بعدازظهر پسرانه. پسرانه گفتن کامل غیرحضوری. ولی دخترانه گفتن حضوری با شرایط خاص، نصف دانش‌آموزا روزهای زوج، نصف دیگه روزهای فرد، با رعایت فاصله و موارد بهداشتی.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

حضوریه کلاس اول روزی دوساعت میرن تا دوهفته آزمایشی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

مدرسه اولش گفت 2 روز در هفته حضوریه و فقط 2 ساعت

الان میگه یه روز کامل . نمیدونم واقعا باید چی کنم ؟ از طرفی دخترم خودش اصرار داره حضوری بره . میگه ماسک میزنم شیلدم برام بگیر میزنم . حالا واقعا نمیدونم چه کاری درسته ! به نظرتون استخاره خوبه الان ؟؟