2777
2789
عنوان

مراقبت دوسالگی کودک

1524 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه دختر دوساله دارم ک باید برای مراقبت دوسالگی ببرمش مرکز بهداشت ولی از کرونا میترسم  شما بچه دوساله داشتین بردینش یانه چون فقط میخوان قد و وزن رو اندازه بزنن واکسن ندارن به نظرتون ضرورتی داره من برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجباری به بردن نیست

خودت اندازه بکیر تماس بگیر بهشون بگو

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

من نبردم اما چند ماه پیش همینطوری بردم اصلا مشکلی نداره اگر دوست داری ببری چون بچه راه میره رو ترازو ایستاده بدون اینکه دستش جایی بخوره وزن رو میگیره قدش هم همینطور ایستادس اما برای بچم ماسک زدم الکل هم بردم ضمن اینکه پایگاه بهداشتی که من میبرم اصلا هیچکس نیست

من بردم محیط  اونحا خیلی تر تمیزه دایما در حال ضد عفونین بعدم خانه بهداشتی ک من میبرم فقط مرقبت ...

برا ماهم فقط مراقبت مادر وکودک اما به تمیز بودنش شک دارم چون دفعه قبل ک رفتم متاسفانه چند نفرشون حتی ماسک هم نداشتن

برا ماهم فقط مراقبت مادر وکودک اما به تمیز بودنش شک دارم چون دفعه قبل ک رفتم متاسفانه چند نفرشون حتی ...

این دیگه نهایت بیشعوریه  پس بی خیالش بشین واکسنم ک نداره خودتچن وزنو قدشو اندازه بگیرین تو جدول کارت بهداشتس مقایسه کنید ک منحنی رشدش چطوره