2777
2789
عنوان

دوستان لطفا کمک کنید خواستم یه عروسی کوچیک بگیرم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییییچ کس قابل تغییر نیست تا خودش نخواد تازه تغییر هم کنه که از این رو به اون رو نمیشه شاید یه مدت ...

👏👏👏افرین وقتی یکی ذاتش   خائن    یا  خسیس و...باشه  تا اخر عمر همونه

تو دردی   💔    هم درمان  تویی   
اره داره..😑ولی نمیتونم با حرفاش کنار بیام دیگه حتی سلام هم به هم نمیکنیم..بنظرت زندگی من با این ادم ...

ن گگ من دقیقا مشکل تون دارم میخوام عروسی کوجیک بگیریم. اابته بنده خدا مشکل مالی داره داشته باشه حسابی خرج میکنه البته پشتیبان مالی نداره ولی شما تاپیک قبلی تون گفتیو کتک کاری کردین نزار روتون روی هم باز بشه حتی اعصابت حسابی خورد شد که این کاری کردین خیلی سخته تو این دوره زمونه عروسی گرفتن ...اگه مشکل مالی کوتاه بیا اگه مشکل غیر پول ایناس مثل مشکل اخلاقی این جای فکر داره

میدونی با مخالفت پدرم ازدواج کردم و بهم گفت برنگرد..بعدشم اینجا طلاق رو ننگ میدونن و مادرم هم بشدت م ...

اگر شرایط جدا شدن رو‌نداری پس سعی کن خودت رو‌قوی کنی عزیزدلم، برای خودت سعی کن بهتر از همیشه باشی اینطوری حتی نظر اون رو هم جلب میکنی. با پا پس بزن با دست پیش بکش. 

خیلی از مرد ها توی یه‌دوره های خاصی مخصوصا اگر فشار روشون باشه اینطوری میشن ، مثل شوهر خود ‌من. وقتی ک‌عقد بودیم یه دوره ی چند ماهه بسیااااار بد رو‌گذرونیدم ، به من هم مشاور ها میگفتن جدا شو، به حدی که از هم متنفر بودیم. بخاطر اون بی احترامی هامون روز عروسی مون هم حتی دلواپس زندگیمون بودیم ، ولی همه چی درست شد خداروشکر. من خیلیا رو میشناختم که اول زندگیشون بدترین مشکلات رو‌داشتن ولی حل شده. 

شما که شرایط جدا شدن رو نداری حداقل شانستو یکبار دیگ امتحان کن، یا همه چی هرچقدر هم سخت ،خوب میشه، یا بعد از مدت ها انقدر از چشمت میوفته که با شرایط جدایی رو پیدا میکنی یا سختیسو به جون میخری و راحت تر جدا میشی.خودت رو قوی کن و به خودت برس ، همیشه مرتب و تمیز باش ، طوری باش که جذب بشه بهت. بدترین ادم‌ها هم گاهی جذب یه ادم میشن.

ن گگ من دقیقا مشکل تون دارم میخوام عروسی کوجیک بگیریم. اابته بنده خدا مشکل مالی داره داشته باشه حساب ...

اره متاسفانه یه بارم روم دست بلند کرد..فکر کنم از نظر مالی خیییلی تحت فشاره و منم نتونستم یا شاید نخواستم کمک کنم..و نهایتش خیلی باهام بد شد..البته عادت قهر کردن رو کلا داره

مشاور بهت گفته جدا شو که تخصص داره بعد واقعا نظر ما چه اهمیتی برات داره؟دختری؟

میدونی تا مشاور میشنوه عقدیم نمیذاره حرف بزنم ۳ تا تا حالا صحبت تلفنی داشتم میگه جداشو چون عقدی...واقعا شک دارم باشم یا نه😑

میدونی تا مشاور میشنوه عقدیم نمیذاره حرف بزنم ۳ تا تا حالا صحبت تلفنی داشتم میگه جداشو چون عقدی...وا ...

عه اینکه نشد حرف که چون عقدی فقط طلاق.خب باید ریشه یابی بشه مشکلتون