2777
2789

غلط کردن

یه بچه ۸ ساله بدون هیچ بیماری زمینه ای،پدرش هم دکتر قلب،بر اثر کرونا فوت شده

هرکی جون بچش براش مهمه نفرسته

من که عمرا بفرستم

بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون توجیه عقلانی داره بخشنامه بشه و مدیر قبول نکنه😏

مدیر ما قبول نکرد.دیروز وقتی وزیر اینو گفت بچه ها با مدیر تماس گرفتن مدیر گفت مجازیه.

بابا مازندران با این حجم مسافری که اومد قرمزم رد کرده چه جوری بریم مدرسه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خوش بحالت من دخترم کلاس اول اسم کودکانم داره آخه چجوری بفرستم آخه مسئولین ما چه فکری کردن آخه بچه کل ...

عزیزم میش علایم آسم کودکان بگی؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
تمام دبیران در صورت مجازی بودن باید در مدرسه حضور داشته باشن

مامانم همفته پیش جلسه داشت.چنین چیزی نگفتن بهشون.شاید بخشنامه جدیده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خوش بحالت من دخترم کلاس اول اسم کودکانم داره آخه چجوری بفرستم آخه مسئولین ما چه فکری کردن آخه بچه کل ...

توشهر ما هم گفتن کلاس اولی ها باید ۳ روز در هفته برن مدرسه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

حقیقت رو میدونین...بستگی به سیاست مدرسه و مدیر داره...

شما باید وایسین...بگین نمی فرستین...بچه رو راحت نیاوردین که راحت از دست بدین خدایی نکرده...

اکیپ با مادرهای دیگه کلاس تشکیل بدین و بگین که نمیفرستین...مجبورن عیرحضوری کنن...وقتی کسی راصی نیست و نمی فرسته 

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

[QUOTE=153611150]مدیر ما قبول نکرد.دیروز وقتی وزیر اینو گفت بچه ها با مدیر 

انشالله در مقابل وزیر روی حرفش بمونه😁

البته تصمیم نهایی به مدیر کل استان و رییس شهرها واگذار شده

[QUOTE=153611150]مدیر ما قبول نکرد.دیروز وقتی وزیر اینو گفت بچه ها با مدیر  انشالله در مقابل و ...

ما که قرمزم رد کردیم...امسالم تو خونه ایم.