مشکل از شما نیس
ادما همیشه ی طرفه می شینن و قصه بقیرو می شنون
وقتی با ی زنی حرف می زنی میاد میگه پول ندارم شوهرم کتکم میزنه فلانممیکنه اون زن نمیاد بگه من ولخرجم من پول شوهرمو ب باد میدم ک چیزی نداریم اونزننمیاد بگخ من به مادرو خواهر شوهرم فوش دادم ک شوهرم منو زد
و ما ندونسته از رو حس انسان دوستانه حق رو ب زنمیدین چرا ؟ چون حرفای مرد ک اون طرف قضیس رو هیچ وقت گوش ندادیم
دوست منم فقط حرفای منو می شنید هیچ وقت توهینا و اهانت های منو نمی دید برا همیناون ادمو مشکل دار می دونست چون منم بی انصافی میکردم و مشکلات خودمو نمیگفتم
ولی اون کسی ک ترک شد من بودم مننخواستم رابطم قط بشه دوستمگف اگ با اون ادمباشی برای زندگیمن تحدیده پس شمارمو پاک کن پیامم نده حتی منو از نی نی سایت هم بلاک کرد و منهیچ دسترسی بهش پیدا نکردمحتی نتونستم ازش خدافظی کنم
جواب پیامشو ندادم چون می دونستم ۵ شنبه ها مهمونیه
درسته پسره ادم خشکیه ولی روانی نی سادیسم نداره تو همه این ۳ سال شبانه روز باهاش بودم مقصر خودم بودم ک رفتارای خوبشو از دست دادم و با غر زدنام دورش کردم با تحفیرام با سرکوفتام
اما دلم می خواد از همین جا ب این دوستم ی چیزی بگم
خیلی از کاربرا ک اینجا نظر دادن دوست شمارو بی لیاقت دونستن گفتنلیاقت نداشته گفتمافسرده بوده خیلی چیزا گفتن
اما خواستم بگم دوست شما هر چقدم بدو بی لیاقتو افسرده باشه مطمنن خوبیای شمارو یادش نمیره اگ ۱ درصدمناراحت باشه از قضاوت ناراحته از برچسب روانی بودن سادبسمی بودن افسرده بودنی ک بهشون زده شد
ولا مشکلات زندگی دوستتون فقط تقصیر خودشه ن کس دیگ شما سعی کردی کمکش کنی دیگ مگ ن؟ اون دختره لیاقت نداشت شمام اونو با زندگیش تنها گذاشتی تا خودتون لطمه نخورید و هر کس دیگه ایم بود این کارو میکرد
میگمک دختره خودش لیاقت نداشت 💔
دله دختره فقط از ی چیز خیلی شکست اونم اینه کسی ک ترک شد دختره بود شما دختررو بلاک کردی تنهاش گذاشتی ن دختره ادمای اینجا ب دختره گفتنافسرده شما بهش گفتی افسرده شما ب دوس پسرش گفتی سادیسمی ادمای اینجا ب دختره گفتن بی لیاقت اشکال نداره خب حتمادختره وقعا بد بوده ک اینجوری قضاوتش کردن دیگ ولی اون دختره همه پیامای اینجارو قضاوتارو خوند اما بازم میگه ممنونم بابت همهچیز ❤
بازم میگ مقصر خودش بوده شما عذاب وجدان نگیر شما سعیتو کردی دختره لیاقت نداشت