2777
2789
عنوان

آیا تقصیر من بوده!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 30 پست
نه اخه چند ماه بود . دوستمم به من گفت اون افسردگی داره ولی من چی باید میگفتم . اگر میگفتم تو اول خود ...

من بودم اینجوری نمیگفتم هر چند بعضی ها تا سرشون ب سنگ‌نخوره ول کن نیستن...

دوست خودم نه سال با ی پسره بود همه خواستگارهاش رو رد کرد با فالگیری و دعا میخواست مال خودش کنه و ....

بعد پسره ولش کرد یک ماه نشده هقد کرد و عکس دختره رو گذاشت اینستا

و الان دوست من با ۳۱ سال سن شاید دیگه ازدواج نکنه یا خیلی خیلی کم دیکه خواستگار داشته باشه بخاطر این پسره....

نمی دونم بعضی ها تا چهره واقعی پسره رو نبینن ول کن نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا . حالا یکی واقعا تو یه شرایطیه که چاره ای جز تحمل نداره ولی اون خیلیییییی خوشگله اصلا خیلی برا ...

ولش کن 

بعضیا دردشون بی دردیه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
میدونید بعضی وقتها نمیشه خیلی مهربون ودلسوزبود

من‌یه ادم مهر طلبم و تیپ شخصیتیم بصریه متولد ماه آذر هم هستم 😔 کلا دوستم گفت تو خودتم زیادی همه را دوس داری من خیلی رو خودم کار کردم یزره بهتر شد ولی هرگز خوب خوب نشد 😅😅😅

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
ولش کن  بعضیا دردشون بی دردیه

اره فراموشش کرده بودم . ولی دیروز تاپیکشو اتفاقی دیدم و واقعا دلم سوخت یکی چطوری خودشو زیباییشو باباشو موقعیتشو تحصیلاتشو داره دستی دستی خراب میکنه...

من بودم اینجوری نمیگفتم هر چند بعضی ها تا سرشون ب سنگ‌نخوره ول کن نیستن... دوست خودم نه سال با ی پس ...

بله و این یه رازهایی هم گفت که من واقعا نگران شدم یه کارای که چون قسم خوردم نمیتونم بگم ولی خوب اینم ممکنه دیگه با کسی دیگه نتونه ازدواج بکنه ! نمیدونم چرا در رابطه با اون حس مسولیت داشتم چشماشو بسته داره میره ته چاه . ولی من همینکه بدونم مقصر من نبودم کافیه .🥰

مشکل از شما نیس 

ادما همیشه ی طرفه می شینن و قصه بقیرو می شنون 

وقتی با ی زنی حرف می زنی‌ میاد میگه پول ندارم شوهرم کتکم میزنه فلانم‌میکنه‌ اون زن نمیاد بگه من ولخرجم من پول شوهرمو ب باد میدم ک چیزی نداریم اون‌زن‌نمیاد بگخ من به مادرو خواهر شوهرم فوش دادم ک شوهرم منو زد 

و ما ندونسته از رو حس انسان دوستانه حق رو ب زن‌میدین چرا ؟ چون حرفای مرد ک اون طرف قضیس رو هیچ وقت گوش ندادیم 

دوست منم فقط حرفای منو می شنید هیچ وقت توهینا و اهانت های منو نمی دید برا همین‌اون ادمو مشکل دار می دونست چون منم بی انصافی میکردم و مشکلات خودمو نمیگفتم 

ولی اون کسی ک ترک شد من بودم‌ من‌نخواستم رابطم قط بشه دوستم‌گف اگ با اون ادم‌باشی برای زندگی‌من تحدیده پس شمارمو پاک کن پیامم نده حتی منو از نی نی سایت هم بلاک کرد و من‌هیچ دسترسی بهش پیدا نکردم‌حتی نتونستم ازش خدافظی کنم 

جواب پیامشو ندادم چون می دونستم ۵ شنبه ها مهمونیه 

درسته پسره ادم خشکیه ولی روانی نی سادیسم نداره تو همه این ۳ سال شبانه روز باهاش بودم مقصر خودم بودم ک رفتارای خوبشو از دست دادم و با غر زدنام دورش کردم با تحفیرام با سرکوفتام 

اما دلم می خواد از همین جا ب این دوستم ی چیزی بگم 

خیلی از کاربرا ک اینجا نظر دادن دوست شمارو بی لیاقت دونستن‌ گفتن‌لیاقت نداشته گفتم‌افسرده بوده خیلی چیزا گفتن 

اما خواستم‌ بگم دوست شما هر چقدم بدو بی لیاقتو افسرده باشه مطمنن خوبیای شمارو یادش نمیره اگ ۱ درصدم‌ناراحت باشه از قضاوت ناراحته از برچسب روانی بودن سادبسمی بودن افسرده بودنی ک بهشون زده شد 

ولا مشکلات زندگی دوستتون فقط تقصیر خودشه ن کس دیگ شما سعی کردی کمکش کنی دیگ مگ ن؟ اون دختره لیاقت نداشت شمام اونو با زندگیش تنها گذاشتی تا خودتون لطمه نخورید و هر کس دیگه ایم بود این کارو میکرد

می‌گم‌ک دختره خودش لیاقت نداشت 💔

دله دختره فقط از ی چیز خیلی شکست اونم اینه کسی ک ترک شد دختره بود شما دختررو بلاک کردی تنهاش گذاشتی ن دختره ادمای اینجا ب دختره گفتن‌افسرده شما بهش گفتی افسرده شما ب دوس پسرش گفتی سادیسمی‌ ادمای اینجا ب دختره گفتن بی لیاقت اشکال نداره خب حتما‌دختره وقعا بد بوده ک اینجوری قضاوتش کردن دیگ ولی اون دختره همه پیامای اینجارو قضاوتارو خوند اما بازم میگه ممنونم بابت همه‌چیز ❤

بازم میگ مقصر خودش بوده شما عذاب وجدان نگیر شما سعیتو کردی دختره لیاقت نداشت 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
مشکل از شما نیس  ادما همیشه ی طرفه می شینن و قصه بقیرو می شنون  وقتی با ی زنی حرف می زنی ...

من کسیو قضاوت نکردم. اولش گفتم من ادم مهر طلبم دوستم گفته من مشکل دارم خودم بیش از چیزی که به من ربطی داره برای دیگران دلسوزی و دخالت میکنم سعی کردم تقصیرات خودمو بگم تقصیرها هم گردن اون دوستم نزاشتم من دلم برای اون دوستی که گفتم لک زده نمیدونم چرا دارم براش گریه میکنم از روزی فهمیدم اون داره دوباره اذیتش میکنه. گفتم من اشتباه کردم بهش گفتم  دوستش سادیسم داره نباید اینو میگفتم نمیخواستم برنجونمش . گفتم چون اون گفت من میخوام رهاش کنم دیگه بسته منم اینو گفتم ولی اشتباه کردم! من باید میدونستم که اون هنوز اون پسرو دوس میداره ... و ناراحت میشه شایدم چون من اینو گفتم بهش پیام داد و نقطه سر خط . مع الوصف من فقط ازش خ استم پیامهای که گفتم رو پاک کنه من نخواستم اونو از زندگیم بندازمش بیرون مگه زندگی من چیه که تازه یکیم بخوام بندازم بیرون . اونم اون که انقدر دوسش داشتم ... ولی اون همه چیزو تمام شده میدونست من وقتی بهش پیام دادم که اشتباه کردم عصبانی شدمو چنین چیزی به دوستش گفتم اون گفت من خیلی از دوستایی که حتی کلی خاطره باهاشون دارمو بخاطر اون پسره رها کردم . بعد گفت من هیچوقت فراموشت نمیکنم اگرم یروزی بدبخت شدم یادم نمیره یکی اینجا گفت من گوش نکردم ... من دیگه چکار میتونستم بکنم بهش گفتم ولی اگر میخواهی گرمش بکنی من میتونم بازم کمکت کنم یجور محترمانه ای گفت نه فقط کتابتو بگو خودم بخونم . من به خدا از رو هر کتابی میخوندم نت برداری میکردم و تو ۱۱ تاجزوه جمع میکردم هر چیز مشابهی پیدا میکردم ته فصل مربوط مینوشتم از زبان بدن بگیر تا شناخت مردان و همه چیز. اونم برای من ارزوی موفقیت کرد. این اولین باری نبود یه دوست از من میخواست ترکش کنم و خدافظی میکرد برای بعضی کسا اینکار راحته ولی برای بعضی ها سخته منم هر چی سخت تر باشه نمیتونم وسوسه نشم شمارشو هم پاک کردم که وسوسه نشم و اون دوباره بگه خدافظ . هیچوقت دلم نمیخواد زبون نفهم بلانسبت به نظر بیام در خانه اگر کس است یک حرف بس است اون دیگه منو نمیخواست 

مشکل از شما نیس  ادما همیشه ی طرفه می شینن و قصه بقیرو می شنون  وقتی با ی زنی حرف می زنی ...

در مورد اینکه اون زنه هم خودش تقصیر داشته پول شوهرشو خرج کرده شوهره اصلا پولی بهش نمیداده که خرج بکنه که اونم بزندش! دعوا و کتک کاری فقط سر ۱۳ هزار تومن پول بوده شاید به نظرتون خنده دار بیاد ولی این بود من همیشه وقتی کرایه خونه میگرفتم صد و یا پنجاه تومن میدادم شوهرم که از تو کارتش شارژ بخرم اون پول تمام شده بود ولی من نمیدونستم و دو مرتبه شارژ خریدم و شوهرمم ناراحت بود میگفت چرا بی اجازه شارژ اینترنت خریدی ؟ من گفتم همیشه خریدم چرا حالا میگی اونم گفت چون اون دفعه ها پولشو داده بودی . من گفتم من میرم کار میکنم اون گفت تو ارایشگاه به مشت ج بیشتر نیس من گفتم پس تو که اینجوری فگر میکنی چرا یکیشو گرفتی اونم منو چک زد اینو دیگه چجوری میشه یه جور دیگه تعریفش کرد؟ ادمی که خودش قربانی دوستی و ازدواج اشتباه نمیخواد دوست عزیزش اشتباهشو تکرار بکنه . حالا اگر نتونسته همه تلخی این چیزها را به اون انتقال بده شاید قدرت بیانش بد بوده ولی کاش اون دوست منم بدونه من اگر هر کاری کردم هر چیزی گفتم فقطططططط فقط قصدم کمک بود . اینجام سهی کردم جور دیگه ای نگم سعی کردم چیزیو جا نندازم چون کسی اون دوست را نمیشناخت ولی من واقعا میخواستم بدونم یکی که خیلی یکیو دوس داره شب و روز بهش فکر میکنه براش دلسوزه دو سه ماه با هم دردو دل میکردن حالا یروزم اون اعصابش خورد شده یه چی به دوست دوستش گفته اونم چون دوسته خودش مدام میگفت میخوام پیام بدم بگم برو بسته و خسته شدم از کاراش . من اعصابم خورد شد وقتی دیرم نمیتونم کاری برای دوستم بکنم قبول دارم حرف بدی زدم ولی کلیم معذرت خواستم بعدش گفتم من گفتم سادیسم اختلال روانیه خفیف . گفتم خودمم مهر طلبم از تنهایی میترسم ازینکه کسی از من برنجه عداب وجدان میگیرم اینها به نطرت مشکل نیس؟ من خودم کم مشکل ندارم . و همه را بی تعارف گفتم . اون دوستمم گفتم میترسم افسردگی بگیره . خوب من نمیخواستم دوستم افسردگی بگیره  البته میدونم به من ربط نداره .زندگی هر کی به خودش ربط داره. من شدم دایه از مادر بهتر . خیلی از بچه ها اینکارا و دلسوزی های بی خود منو دوس دارن بعضی هام دوس ندارن و هر کسی حق انتخاب داره. فقط کاش اون دوستم بدونه تمام افسوس من از چی بود. ازین بود داشتم موفق میشدم اون داشت سرد میشد اگر اونروز من نگفته بودم اون پسر سادیسم داره همه چیز داشت درست میشد . کاش اونم ۱ را نمیگرفت و ۹۹ را رها کنه من فکر میکردم ۱ اشتباه منو به ۹۹ تا دوستی قشنگمون ببخشه و نخواد خدافظی کنه... شایدم ۹۹ تا هم دوستی نبوده من اینجور فکر میکردم

ولی اینم بدونه بد نیست دیگه اینکه بگه هیچوقت حق به اون ندادی و هیچوقت اهانتهای منو ندیدی بی انصافیه من همش گفته بودم اون خستس بزار راحت باشه گیر نده و ازینا . تو تمام دوستی مون من به اون دوستم همش طرف دوستشو میگرفتم ولی اون خودش خسته بود خودش گفت میخواد کات بکنه میخواد چهار تا به او بگه و کات کنه من نزاشتم گفتم شاید دلت تنگ بشه پلهای پشتتو خراب نکن شایدم تو هم تقصیر داشتی که زیاد گیر دادی اینم که میگن لیاقت نداره نه اینکه لیاقت دوستی منو نداره من کیم مگه ؟ میگفتن قدر موقعیتو شرایط خودشو نمیدونه . یکی نیس اصلا به ماها بگه اقا به تو چه دلش میخواد . تو زرنگی زندگی خودتو درست کنه. کاش بدونه من فقط ازین میسوزم انقدر زندگی من پر پیچ و خمه و مشکل داره که حل شدنی نیست یروزایی دلم میخواست یکی  بیست سالگیام بود  و نمیزاشت هچه بشه . حالا میدونم اگر صد نفرم بود قدرت عشق بیشتر بود... کاش بدونه چقدر دوسش دارم و منو ببخشه❤❤❤

و یه چیزی هم یادم رفت بگم من هرگز به اون دوست نگفتم اگر تو با اون ادم باشی برای من تحدیده شایدم اون دوست دچار سو تفاهم شده منطور من این نبود منظور من این بود که من صریح به اون گفتم جدا بشی بهتره پس ازش خواستم لطفا اون پیامها رو پاک کن نه اینکه شماره منو پاک کن گفتم اگر دوسست ببینه من اینو نوشتم که تو جدا شو و اینا اون ممکنه شماره منو برداره و بخوا تلافی بکنه دوستمم منظور منو فهمید و گفت زنعمو سیو کردم . من به دوستم گفتم مردا کلا دوس ندارن زنشون از دیگران خط بگیره. حساسن گفتم ازین چیزی به اون نگو . حتیوقتی اون ناراحت شد و گفت من خیلیا که باهاشون خاطره دارمو رها کردم من بهش گفتم از صبح صد بار نگاه کردم ببینم بمن پیام دادی تو نی نی سایت . و ازش معذرت هم خواستم . ولی اون گفت فراموشت نمیکنم گفتم اگر میخواهی من باز میتونم‌کمکت کنم گرمش کنی گفت کتاب را بگو خودم بخونم گفتم کتاب مشخصی نیس چکیده چن تا کتابه میخوای من بهت بخونم گفت من اگر یروزیم بدبخت بشم یادم نمیره شما گفتی من انقد چک کردمو دیدم پیام نداده خوب منم پاک کردم که دیگه دوباره نگم منو ببخش و ضایع بشم . بخاطر اون بود. بعد اینم بدونه من به کسی برچسب نزدم سادیسم هم به خدای محمد از خودم نگفتم اصلا سادیسم یه چیز بد نیست یه اختلال شخصیتیه من خودمم اختلال شخصیت دارم الان اونکه نداره را پیدا کن. من خودم مهر طلبم . وقتی دلم میخواد همه از من راضی باشن به همه کمک کنم دلم برای همه میسوزه تا حدی که اونا فک کنن دارم دخالت میکنم تو کاراشون وقتی انقدر از ناراحتی یه دوست عصبانی میشم که ممکنه به دوس پ س رشم یه چی بگم اینا طبیعی نیست وقتی یه ماهه اون رفته و گفته فراموشت نمیکنم من باز پیگیرشم... ولی سادیسم یعنی از ازار دیگران خوشت بیا . این نه اینکه یارو شکنجه بدی اگر یکی یه مطلک هم بندازه به زنداداشش سادیسم داره نمیدونم چرا تو ایران به هر کی بگی باید بره مشاور بهش برمیخوره فکر میکنه گفتن دیوانس . اون دختر خودش بارها گفته بود میترسم افسرده بشم . منم نگفتم افسرده اس گفتم نگرانم افسرده بشه میخواستم کمک کنم نشه. من مگه خودم مشاور نرفتم مگه با روانشناسهای دانشگامون دوست نشدم مگه جزوه هاشونو نگرفتم مگر نخوندم مگر نت برداری نکردم . منم دیوانه بودم ؟ نه . خوب هر کی ممکنه به مشاور نیاز پیدا بکنه. به هر حال من منطورم نبود که کسی روانیه . اون گفت این پسر منو اذیت کرده چند روزه جواب تلفن نداده یک کلمه حرف زده ۱۸ روز گفته باید یه مدت همو نبینیم اخه چجوری منو دوس داره که تحمل کرد؟ چرا اینجوری و.... خوب من به دوستم زنگ زدم اونم نگفت قطعا گفت ممکنه . گفت دوستت با مشاور حرف بزنه بد نیست تا من خودم باهاش حرف نزنم دقیقا نمیتونم تشخیص بدم مشکل بخاطر گیر های این دوست توا یا اون داره بی خودی اذیت میکنه . چون من بعدش فهمیده بودم دوستم خیلیم گیر نیس چیز زیادی نمیخواست چیزهایی میخواست که حقش بود . ولی پروین دوست مشاورم گفت باز نمیتونی بگی ققط بخاطر گیر دادان بوده اون دوستت حتما باید مشاور بره و تمام داستان را بگه منظور اون نبود برچسبی بزنه چون اصلا دقیق نمیدونست جریان چی به جیه... به هر حال من اگر کسیو ناراحت کردم باز باز باز میگم سو تفاهم شده و من منطوری نداشتم. و معذرت میخوام

و یه چیزی هم یادم رفت بگم من هرگز به اون دوست نگفتم اگر تو با اون ادم باشی برای من تحدیده شایدم اون ...

همه چی بین‌شما و دوستتون سو تفاهوم بوده هر کدوم پیش خودش فک میکرده طرف مقابل میخواد رابطرو قط کنه بعضی وقتا ادم هر چقدم ادمی باشی ک می تونه صحبت کنه انگار ی جاهایی زبونت قفل میشه 

دوست شما همیشه حسرت داشت 

حسرت دوستایی ک می تونست داشته باشه ولی نداره 

ی بار ب دوستتون گفتید تا اونم تورو دوس نداشته باشه تو نمی تونی‌دوسش داشته باشی این فک کنم راجب شما دوستتونم صدق میکنه مطمنن اونم‌شمارو خیلی دوس داره و دلش براتون تنگ میشه اما هیچ امیدی ب برگشتن شما ب زندگیش نداره اونم مجبوره با دلتنگی سر کنه و هیچی نگه چون رویی نداره ک باز طلب کمک کنه 

اون همیشه همیشه همیشه یاد شما هست همیشم بهتون گفته مدیون شماس شمارو یادش نمیره اون بد شما مطنن خیلی‌خیلی از قبلش‌تنها تر شده 

اون مثالی ک زدم راجب زنو خرجیو اینا بخدا ب مرگ‌بابام ی مثال بود اصلاااااااا نمی‌دونستم ک چ اتفاقی افتاده ولا لال میشدم اون‌مثالو نمیزدم 

اگ جای‌ دوستتون بودم با تماااام وجود شما رو تو زندگیم می‌خواستم با تمام وجود ازتون‌معذرت خواهی میکردم بابت همههههه سو تفاهوم ها بابت همه دلخوریا بابت‌همه چیز و می‌گفتم خیلی خیلی دوستون دارم و دلم براتون تنگ میشه 

نمیدونم این نوشته ها می تونن حس ادمو منتقل کنن یا ن 

ولی‌واقعا این نوشته ها از ته ته وجود نوشته شد اما‌ بغضو شرمندگی‌مانع نوشتن خیلی چیزای دیگ شد نمیدونم چی بگم و چ جوری از طرف دوستتون معدرت خواهی کنم💔

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )