2777
2789
عنوان

حس کهنه و مداوم تنهایی

62 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها‌.. من متاهلم .. ۱۵ ساله سر خونه زندگیمم و به دلایلی بچه دار نشدم...الانم اصلا نمیخوام... 

شوهرم هم روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت سرکاره... همیشه هم اوضاعم همین بوده و توی برهه هایی اتفاقی و به ندرت ظهر خونه میومده...

فقط اومدم بپرسم شما با حس کوفتی تنهایی و اینکه حس کنید بهایی توی زندگی مشترک ندارید یا دیده نمیشید چکار میکنید.😢😔

انگار هم هستم هم نیستم.  از زندگیم وایب منفی می گیرم،  انگار خودممو و خودم. خودم باید حال خودمو خوب کنم و خودم مراقب همه چیم باشم. حس حمایت گری همسر رو لمس نمی کنم. درسته پول خیلی مهمه ولی خلاء عاطفی که از اول ازدواج داشتم تا الان متاسفانه به همون شدت و اندازه حس میکنم. گاهی آرزوی مرگ میکنم چون به ظاهر و توی چشم بقیه زندگیم خوبه اما کسی از دل تنها و بی کسم خبر نداره.. اگر هم شکایتی کنم اصلا شنیده نمیشم و مورد تمسخر یا بی توجهی شوهر قرار میگیرم یا محکوم میشم به اهمال کاری و بی هدفی....

دلم میخواد طغیان کنم گاهی از عصبانیت و خشم دارم منفجر میشم و گاهی افسرده ترین آدمم. یهو از همه چیز و همه کس بدم میاد. 

نمیدونم چطور خوشحالیمو از حضور یا عدم حضور همسر جدا کنم... من چه مرگم شده ؟دختری که توی مجردی شاد تر بود و فعال تر 

انگار قفل شدم ... ذره ذره دارم دق میکنم و کسی منو نمیفهمه

تااونجا که من فهمیدم حس تنهایی با همه هست

روابط ت با خانوادت چطوره؟

روابطت از بقیه جهات با همسر ت چطوره

تفریحات مشترک،سفر ،و ..

ولی در کل

معمولا مردها خیلی همدم عالی ای برای ما زنها نیستن در حد همون شوهر بدونش،نه بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تااونجا که من فهمیدم حس تنهایی با همه هستروابط ت با خانوادت چطوره؟روابطت از بقیه جهات با همسر ت چطور ...

رابطه ام با خانواده ام بد نیست. با پدر و مادرم اوکی نیستم چون حامی نیستن. ولی با خواهرام خوبم خداروشکر

متاسفانه توی زناشویی هم شوهرم مشکل داره و شدیدا افت کرده... تفریح هم گاها یه دور دور و رستوران 

مثلا طی چندماه گذشته یه مسافرت با دوستاش رفت و وقت زیادی رو به نسبت به دوستاش اختصاص میده. 

مثلا چند ساعت شب پیش دوستاشه. آدمهای سالمی هستن اما من اینو بی توجهی به خودم میدونم. و توی خونه که هست نمیتونم باهاش مهربون باشم .‌همیشه ازش ناراحتم 

خداروشکر خواهرات هستناز نظر جن سی بررسی کردی مشکل شوهرتو؟

رفت دکتر گفته بوده قبل نزدیکی قرص مخصوص بخور که اونهم بیفایده بود. بخاطر مشغله فکری و کاریشه ظاهرا . کلا توی خفا زندگیم تهی شده...