2789

اصلا شوکه شدم وقتی شنیدم پسرم کلاس سونه مگه از جونش سیر شدم بفرستمش اگه یه سال نخونه چیزی میشه؟؟؟غیر حضوری شرایطش چطوریه؟؟؟شما میفرستید؟

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من به هیچ عنوان نمیفرستم .خدای ناکرده اتفاقی بیفته کی جوابگو هستش .وزیر یا ریسس جمهور ؟؟؟با سختی و مشکل بچه بزرگ میکنی که دور از جون به خاطر نادونی یه عده اتفاقی براش بیفته .امکانات زیر ساخت مدارس هم در حد صفر .خودشون و با کشورهای اروپایی مقایسه کردن بابا اونا امکانات دارن ما چی حتی اگر دو یا سه دسته هم بشن در روزهای مختلف بازم خطرناکه .

من بچه مدرسه ای ندارم ولی بنظرم نفرستین .بفکرسلامتی خودتون و بچهاتون باشین.گیرم ماسک زد هرروزاومدخونه لباساشوشستین حموم کردو...کتاباروچیکارکنین اخه؟! وقتی همه نفرستن مجبورن غیرحضوریش کنن کامل

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
من بچه مدرسه ای ندارم ولی بنظرم نفرستین .بفکرسلامتی خودتون و بچهاتون باشین.گیرم ماسک زد هرروزاومدخون ...

من میگم عمرااااا حضوری برگزار نمیشه

حضوری بشه فاجعه میشه

خدا جون من دیابت ندارم بخدا،یکی دوتا اتفاق شیرین تو زندگیم رقم بزن😒😒

ی گزارش، ی صلوات ، لطفا

https://ninisite.co/discussion/topic/4981732/تا-حالا-دیدید-نفرین-مادر-بگیره?postId=153593032

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

وقتی کسی نره غیرحضوری میشه

هرچقدرم به بچه توصیه کنی چیکار کنه بازم بچس و خیلی چیزارو نمیتونه رعایت کنه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |