2777
2789
عنوان

ب نظرتون چیکارکنم

397 بازدید | 39 پست

ب نظرتون‌ حق باکیه دوستان و چیکار کنم  

ما ی مسافرت ی روزه رفتیم سوغات نیاوردم ینی اصن فرصت نکردم همسرم گف زشته بگیم خریدیم جا گذاشتیم گفتم خب ی موقع بفهمن دروغ گفتیم زشت تره بگو فرصت نشده نخریدیم و اینک فلان جا سوغاتی اون شهروداره آبنبات وچیزا دیدم قیافش رفت تو هم ک ارزش مامان من در حد ابنبات و قهر کرد تاعصر،بعدش تو ماشین داداشش باهامون بود پیاده شد خذافظی کرد منم بی حوصله بودم آروم ج دادم بعدش ک داداشش پیاده شد کلی بهم توهین کرد ک لالی ووو همین الان زنگ می‌زنی میگی معذرت میخوام نشنیدم خدافظی و برادرش ازمن کوچیک تره کلی دادوبیداد کرد منم زنگ زدم با هزار تا بغض ب زور نگه داشتم و عذر خواهی کردم وقطع کردم ازاینک اینجوری خورد شدم خیلی دلم شکست بعدش ک خوردم کرد گف بسه دیگ گفتم ازت متنفرم واقعااونم شروع کرد ب دادوبیداد وهرچی ذهنش اومد گف منم گفتم اینبار میرم دیگ ازت خسته شدم اونم گف گورتو‌گم‌ کن میرم زن میگیرم ووو خیلی توهین کرد تارسیدیم خونه منم رفتم وسایل ی مقدار جم کردم ک برم زدم ب قرآن ک دیگ خسته شدم ازش اخه خیلی بددهنه اومد گف معذرت میخوام عصبی شدم گفتم چرا فک میکنی این حق وداری ک عصبی بشی و هرچی دلت خواست بگی و منو بی ارزش کنی و خانوارت انقد مهم باشن ک من سر ی آبنبات گفتن این بشه زندگیم 

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4981447/چالش-تقلید-کاری-خودم-غش-کردم-فقط-اسکرین- گزارش بزنید مرسی ببینید

🤰-Medical 🌸Midwifery🌸pregnancy🤱جمله تاکیدی مثبت ک واسم اتفاق میوفته :زندگیم پر از عشق و ارامش و خیرو برکته خدایا شکرت 🧿🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کلی طلبکاری گف باشه دیگ گفتم معذرت میخوام تمومش کن گفتم باشه برو بیرون البته همشو با گریه گفتم حالم خیلی بد بود بعدش رفت بیرون سیگار بگیره منم زدم بیرون رفتم سرخاک‌ مادربزرگمو‌ و بعدشم ۱۰ اومدم خونه کف کدوم گوری بودی جوابشو ندادم بعدش باز اومد گف بسه دیگ تمومش کن با طلبکاری گفتم خواهش‌میکنم ازت دست ازسرم بردار گف ب درک کمشو حروم...ک...رمم نیستی وووو هی کف کف دوبارم اومد زد تو سرم هیچی نگفتم و گف خودتو با مامان من مقایسه نکن تو پشم ک...ن مامانمم‌نمیشی بازم هیچی نگفتم ‌وکیل فحش داد 

بعدش اهمیت ندادم و رفتم قرص بخورم سردرد اومد موهامو کشید 

اینم بگم ک باردارم سه ماهمه....اومد گف معلوم نیس کجا ک..ن میداذی تاالان سکوت کردم 

بعدش رفتم اتاق گریه کردم اومد گوشیمو گرفت منم رفتم دوش گرفتم اومد گف معذرت میخوام کلی اصرار منم باز خر شدم آشتی کردم فرداش ک رفت سرکار اصلا زنگ نزد منم زنگ نزدم بعدش پ‌داذ میخوام برم میام ی سری مدارک میبرم