2777
2789
عنوان

چسبندگی رحم بعد از کورتاژ

2255 بازدید | 17 پست

خانوما کسی بوده این تجربه رو داشته باشه؟علامت خاصی داشت که متوجه بشید؟من حدود سه ماه پیش سقط در ۱۴هفته با دارو بعدم کورتاژ داشتم،برای بارداری بعدی خیلی نگرانم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم،ولی میگن یه از دلایلش هم میتونه کورتاژ باشه متاسفانه،من که داغونم از فکر و نگرانی واسه همه ...

عزیزم منم بهمن ماه کورتاژ کردم ولی دیگه اقدام نکردم... دلیلش ایست قلبی جنین توی ۸ هفتگی بودکه دیر فهمیدم... علتشم مشخص نشد... شما دلیلش چی بود؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم منم بهمن ماه کورتاژ کردم ولی دیگه اقدام نکردم... دلیلش ایست قلبی جنین توی ۸ هفتگی بودکه دیر فه ...

متاسفم عزیزم،از من جمجمش تشکیل نشده بود(انانسفالی) بود،گفتن یه بدشانسی نادره،دیدمش همه چی داشت فقط اندازه ی یه ناخن رو سرش جمجمه نبود😭

متاسفم عزیزم،از من جمجمش تشکیل نشده بود(انانسفالی) بود،گفتن یه بدشانسی نادره،دیدمش همه چی داشت فقط ا ...

درکت میکنم عزیزم امیدوارم که خدا صبر بهت بده و این قسمت اززندگیتو از ذهنت پا ک کنه... انشااله قسمتت بچه های سالم و صالح باشه... برای بارداری بعدی چند ماه قبلش قرص  فولیک اسید ۱ هر شب بخور... 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

وای منم عین خودتم دارم دیوانه میشم از نگرانی منم هفته ۱۴ پسرم از دستم رفت بعد سه هفته کورتاژ شدم برای باقیمانده از فکر چیبندگی دارم مریض میشم

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
وای منم عین خودتم دارم دیوانه میشم از نگرانی منم هفته ۱۴ پسرم از دستم رفت بعد سه هفته کورتاژ شدم برا ...

عزیزم امید به خدا نگران نباش،من الان ۸هفتمه،البته خیلی برای همه چی استرس دارم،ولی میگن از علایم چسبندگی پریود نشدنه،اگه خیلی استرس داری میتونی یه سونوی رحم و ضمائم انجام بدی

عزیزم امید به خدا نگران نباش،من الان ۸هفتمه،البته خیلی برای همه چی استرس دارم،ولی میگن از علایم چسبن ...

عزیزم خدا رو شکر که دوباره باردار شدی الهی بیاد بغلت❤️ من سه ماهه اقدامم هنور که هیچی😓 رفتم هیستروسکوپی هم رفتم ولی از استرسش بیرون نمیام

عزیزم خدا رو شکر که دوباره باردار شدی الهی بیاد بغلت❤️ من سه ماهه اقدامم هنور که هیچی😓 رفتم هیستروس ...

نه عزیزدلم نترس،همین استرس نذاشته باردار شی،فولیک اسید و ویتامین ای و سی و زینک مصرف کن هم خودت هم شوهرت

نه عزیزدلم نترس،همین استرس نذاشته باردار شی،فولیک اسید و ویتامین ای و سی و زینک مصرف کن هم خودت هم ش ...

اره میخوریم برام دعا کن تو منو درک میکنی دل من خیلی خیلی خیلی شکسته😓 ایشالا که نی نی و‌خودت همیشه سالم باشین❤️دلم شاد شد برات