2777
2789

واقعا‌نمیشه پسرارو فهمید یه پسر هم کلاسی ابتداییم بود الان ۲۵ سالمون پیام‌داد اینستا از پروفت شناختمت عادی حرف زدیم منم مشکلی نداشتم تا پریشب همش میگفت من لباسای خودمم یادم نمیاد ولی قشنگ تورو یادمه خندیدنت دویدنت مانتو صورتیت مقتعه سفیدت همش دستت به مقنعت بود به هم میریخت یا میگفت شبای دیگه همینجور خوابم میبرد تعجب میکنم امشب اینجورم یا مثلا بحث تمیزی بود گفتم موهام بلند با وجود بلندیش روزی دوبار دوش میگیرم وسواسیم گفت وای موی بلد از نظرم قشنگترین چیزیه که تو دنیا وجود داره اصلا من بحثو با استیکر تموم میکردم اون ادامه میداد مثلا بحث همین تمیزی بود گفتم خداکنه زن شلخته گیرت بیاد میکفت  امیدوارم شوهر خودتم شلخته شه بعد من استیکر خنده گذاشتم باز ده دقیقه بعد پیام داد نخوابیدی بازم حرفو ادامه داد حالا که بار اول درخواست فالو دادم چرا قبول نکردی نشناختی از این حرفا حالا امشب یه کلیپ فرستاده طنز رضا عطاران هستش میگه دوستی عمیقتر بی ادبتر یه همچین چیزی خب اشغال حست رفاقتیه چرا مخ منو درگیر خودت کردی اصلا نتونستم بخوابم حالم خیلی بد تورو خدا یکی کمکم کنه اصلا حالم خوب نیس برام قابل هضم نیسسسسسس

کورد✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چی الان ناراحتی؟

من متوجه نشدم 

اگه خوشت نمیاد بهت نزدیک شه باهاش صمیمی نشو 

اگه خوشت میاد نزدیک شهر بازم صمیمی نشو تا بهت درخواست بده 

چون باهاش این جوری ادامه بدیم میگه دوست اجتماعی شیک( متنفرم از این مسیله)