2777
2789
عنوان

چرا نباید کسی را قضاوت کنیم ....

325 بازدید | 11 پست

اینکه میگویند خدا (روح هستی) هیچ کس را قضاوت نخواهد کرد به این دلیل است که او در ابتدای آفرینشِ موجوداتِ آگاهی به مانند انسانها، به ایشان حق انتخاب آزاد اعطا کرده تا از تجربه ی ناهماهنگی ها و تضادها (خوب و بد) در دنیای دوقطبی و همچنین به دست آوردنِ سطحِ آگاهیِ لازم برای تشخیص دادنِ نیروهای خیر و شر و در نهایت حرکت به سوی کمال، دروسی که لازم است را فرا بگیرند.

همه ی شما جزئی از خدا و در حقیقت نمایندگان او در سیاره ی کوچک و  (بعد سومی) زمین هستید، پس هر گونه قضاوت کردن خود و یا دیگری در سطحِ آگاهیِ دنیای مادی (خوب یا بد) شما را از مسیرِ الهی که خودتان آنرا برگزیده اید، خارج کرده و به نزول آگاهیتان و در نتیجه درجا زدن یا حتی سقوط منجر خواهد شد.

وقتی ما به شما میگوییم در نهایت فقط خودتان هستید که خود را قضاوت میکنید به هیچ عنوان منظورمان در این لحظه (یا به عبارتی در طول زندگیتان) نمیباشد؛ بلکه همه ی شما پس از خروج از کالبدِ فیزیکی، به آگاهیِ واحد (خدا) متصل میشوید و به عبارتی، برای لحظه ای دوباره با “هر آنچه که هست” یکی میگردید و در آن هنگام به صورت واضح و روشن در می یابید که واقعا چه کسی هستید، از کجا آمده و به کجا میروید.

هنگامی که از بالا نگاه میکنید، چیزی به نام خوب یا بد وجود ندارد، بلکه تنها بحث انتخاب هایی است که خودتان با توجه به سطح آگاهی خویش در آن زمان انجام داده اید.

انتخاب های به ظاهر درست به دلیل درک و در نتیجه پاس کردن برخی از دروس لازم هستند و انتخاب های به ظاهر نادرست به معنی تجربه ای ضروری به منظورِ یافتن مسیر اصلی و در راستای ارتقای روح و رسیدن به کمال میباشند.

پس میتوان گفت که در نهایت تنها خودتان هستید که به صورت کاملا آگاهانه انتخاب میکنید که آیا لازم است برای فراگیریِ مجددِ دروس پاس نشده، باری دیگر در کلاس های قبلی شرکت کنید و یا اینکه از تمام مراحل با سربلندی بیرون آمده و سطحِ آگاهیِ لازم برای عبور از لایه های ارتعاشیِ هستی و کلیدِ حضور در ابعاد بالاتر را به دست آورده اید.

این بسیار مهم است که به هیچ عنوان خود و یا دیگری را قضاوت نکنید، تنها شاهد باشید و با تمرکز بر روی نیمه ی مثبت هر واقعه ای، برای رفع انسدادها و ناهماهنگی ها تلاش کنید"

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
متنت نخوندم زیاد بود فقط جواب عنوانتو اینکه چون مورد قضاوت قرار میگیریم

من جوابی برای امثال شما و این سبک تفکرات ندارم خانم . متن رو نخوندید پس دلیلی برای اضافه کردن مطلب هم وجود نداره . شما ب قضاوت تون ادامه بدید . متن های من مخاطب خاص دارند . موفق باشید 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون استارتر عزیز

چند بار متنو خوندم.میشه به زبان ساده بگی قضاوت نکردن یعنی چه؟؟؟

من خودم اینو از متن فهمیدم که  حتی اگر کسی کار  خیلی اشتباهی انجام بده داره تلاش  می کنه تا در مسیر تکامل قرار بگیره.

ممنون استارتر عزیز چند بار متنو خوندم.میشه به زبان ساده بگی قضاوت نکردن یعنی چه؟؟؟ من خودم اینو از ...

شما درست متوجه شدید عزیزم . هر کدوم از ما در مسیر تکامل خودمون در حال حرکت هستیم و مسیر طی،شده و در حال طی کردن بستگی ب درجه آگاهی روحی ما داره .ک در هر صورت در نهایت باعث رشد و کمال ما میشه . ما نباید مسیر دیگران راه انتخابی و حرکت ها و تصمیم هاشون رو قضاوت کنیم و بر اساس تجربه های خودمون نتیجه گیری کنیم . چ بسا همون راه اشتباه از نظر ما باعث رشد روحی همون شخص بشه چون پشت هر اشتباه تجربه ای هست . 

من آدمیم که خیلی مواظبم قضاوت نکنم ولی مورد قضاوت قرار میگیرم

توجه نکن . میدونی چرا مورد قضاوت قرار می‌گیری ؟چون توی درونت همه ش نگرانی یا ترس از قضاوت شدن داری . حتی اگه خودت قضاوت نکنی . این ارتعاش رو می‌فرستی و کائنات ک نمیدونه این ارتعاش برات خوبه یا بد . فقط میبینه داری میفرستیش . اونم برات مهیا میکنه و مدام تورو در موضع قضاوت شدن قرار میده . ب همین راحتی 

من از قضاوت شدن خوشم میاد چون اگه درست رفتار کنم بقیه بعد از روشن شدن قضیه از قضاوتشون در مورد من  پشیمون میشن آنوقت چون در من هیچ مشکلی نبوده خیلی راحت خودم رو به بقیه ثابت کردم ولی اگه به خاطر رفتار غلطم قضاوت بشم آنوقت این قضاوت تبدیل به یه تلنگر میشه که خودم رو اصلاح کنم.البته تفاوت قضاوت و انتقاد رو هم میدونم هم با هم فرق دارن و هم شباهت.

هنگامی‌که به جنگل می‌روید و درختان را نگاه می‌کنید، درخت‌های مختلفی می‌بینید.

بعضی از آن‌ها خم‌شده‌اند و بعضی‌ها راست‌قامت‌اند. بعضی از آن‌ها همیشه سرسبزند و بعضی‌ها هم این‌طور نیستند.

شما به این درختان نگاه می‌کنید و آن‌ها را همان‌طور که هستند می‌پذیرید و به آن‌ها ارج می‌نهید.

متوجه می‌شوید که چرا برای این درختان چنین اتفاقاتی افتاده است درک می‌کنید که بعضی از آن‌ها نور کافی نداشته‌اند و به همین دلیل به این شکل درآمده‌اند؛ و به همین دلیل نسبت به آن‌ها احساساتی نمی‌شوید. بلکه آن‌ها را می‌پذیرید. و قدردان آن‌ها هستید.

اما به‌محض اینکه به انسان‌ها نزدیک می‌شوید تمام این چیزها را از دست می‌دهید و مدام میگویید: «تو خیلی این مدلی هستی. یا من زیادی این مدلی هستم»؛ و ذهن قضاوتگر از راه می‌رسد.

من این‌چنین تمرین کرده‌ام که انسان‌ها را به درخت تبدیل می‌کنم. به این معنی که آن‌ها را همان‌گونه که هستند می‌پذیرم و ارج می‌نهم.

ر