2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

167 بازدید | 24 پست

من تازه ازدواج کردم شوهرم قبلا خیلی دوسم داشت و بهم اهنیت میداد اما بعد از ازدواج دقیقا برعکس شد و الانم ک با مادر شوهرم میمونم 

دیشب پریود بودم و دردم خیلی شدید بود و اصلا حال نداشتم برم شام بخورم واسه همین گشنه موندم تو اتاق شامشونو خوردن بعد شوهرم اومد تو اتاق ی دیقه نشست بعد بلند شد گفت تو ک کمک نمیکنی پاشم برم ظرفارو بشورم مادرشونم بیماری دارن نمیتونن کار کنن رفت بلند جلوی پدرشوهرم اینا گف بزلر من بشورم خب منم ادمم خجالت میکشم اونام نمیدونن ک من چ مرگمه فهمیدم ک ب در گفته دیوار بشنوه کلا توی همه مسائل مادرشو ب من ترجیح میده مامانش میخواد ظرف بشوره میگه پس عروس واسه چی گرفتی خجالت نمیکشی تو کار کنی منم واقعا از این رفتارش حالم بهم میخوره ب نظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیر شما نیست 

مگه خدمتکار آوردن؟!

خونه خودت نیست که 

آدم خونه خودشم حال نداشته باشه کار نمیکنه

والا

اگه میتونید زودتر جدا کنید خونه اتون و

برو خونه مادرت تا جهازت آماده شه! این که زندگی نیست

اول زندگی گند نزنید به روابطتون

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
هنوز جهازم اماده نشده ما فک کردیم بخاطر کرونا عروسی برگذار نمیشه نخریدیم

خب نمیشد تو عقد میموندین؟

عقدت طولانی بشه بهتر بود که اینطوری تو خونه مادرشوهرت باهات اینطوری رفتار کنه

میخواستم برم پدر شوهرم دعوا کرد

پدر شوهرت کی باشه

پاشو برو

اینا دنبال کارگر مفتی بودن نه خوشبختی پسرشون

لباسات و جمع کن برو خونه مامانت جهازت حاضر شد با احترام برو خانوم خونه خودت باش

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
فک کنم مادرشوهرت بیشتر به فکر کارای خونش بوده وگرنه عجله واسه چی😐😐 شایدم میخواستن پول عروسی ندن ت ...

عروسی ک گرفتیم ولی بیچاره مادر شوهرم خیلی خوبه شوهرم شده کاسه داغ تر از اش 

امروز بچه خواهرشوهرم ک ۳ سالشه تو گوشیم داشتم ی چیزی نشون شوهرم میدادم اونم هی میخواس ببینه بهش نشون دادم اونم عین کنه ها خواس دوباره ببینه نشون ندادم ک شوهرم گف بچه رو ادم حساب کن بعد من ی نگاه چپ به بچه کردم بلند گف ب بچه اونجوری نگا نکن انقد بهم برخورد انگار بچه ابجیش از من مهمتره منم قهر کردم اونم بدون حرفی اومد گرف خوابید

خب ميموند خونه بابا عزیز من  چرا خودتونو کوچیک میکنید اخه گل من

اخه اینا عجله داشتن مام بخاطر کرونا فک کردیم عروسی نمیشه جهاز نگرفتیم البته خداروشکر بابام اونقد داره ک ی روزه میشه خرید