پییت مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 21 عنوان معافیت 901 بازدید | 30 پست سلام بچه ها چکار کنم از سربازی معاف شم؟ چه بیماری راحتتره برای معافیت؟ 1399/06/12 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهلاشونم عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 523 دیوانگی سلام بر امام زمان: سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ ، وَصَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ وَبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَوَ لِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ ، وَخَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ ، صاحِبِ الزَّمانِ ، وَمُظْهِرِ الْإِيمانِ ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ ، وَمُطَهِّرِ الْأَرْضِ ، وَناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ ، الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم میوفته خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت
پییت مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 21 خودتو بزن به دیوونگی مرسی از راهنماییت اینجوری بود همه معاف بودن
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 40437 خودتو بزن به دیوونگی خب دوروز دیگه بهش زن نمیدن که اینطوری میگن طرف دیونه بوده،دلیل معافیت رو میزنن رو کارت فکر کنم
nabat77 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 9243 خب دوروز دیگه بهش زن نمیدن که اینطوری میگن طرف دیونه بوده،دلیل معافیت رو میزنن رو کارت فکر کنم شوخی بود😐😐
پییت مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 21 اطلاعی ندارم ولی خوبه که مرد میشید نه بابا دوسال دهنتو سرویس میکنن تازه اگه مرزای که درگیری با اشرار داره نیوفتی و زنده بمونی. در کل مرد شدن تو خدمت چرته فقط عمرتو میگیره
پییت مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 21 بگی نی نی سایت عضوی خودشون معاف میکنن وای دهنت سرویس😂😂😂😂😂مردم از خنده