2777
2789
اصلا فکر نمیکنه که کار اشتباهی کرده بچه ام میپرسه چرا مامانو زدی میگه ببین چیکار کرده که زدم!!!!!😳

بدعادتش كردي

لطفا پيشقدم آشتي نشو

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم همه ی تلاشم رو میکنم

توكل بر خدا

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
دارم همه ی تلاشم رو میکنم

استاتر منم قهرم یه هفته هست دلم داره تنگ میشه براش هردومون مقصر بودیم.نمیاد اشتی تاقتم تموم شده ولی دلمم نمیخواد برم اشتی

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد
کتکت زده بعد میخوای باهاش اشتی کنی؟چقد عادیه براتون!  چرا زده

دفعه ی اولش بود نمیدونم چرا سر یه چیز چرت از کوره در رفت

روز عاشورا پسرم هی اصرار کرد که با باباش بره اونم نمیبرد 

من اصلا تحمل قهر ندارم اگه تقصیر من بود تا الان هزار بار اشتی کرده بودم

اشتی کن اما عذر خواهی ن...بعد اشتی هم بگو مقصر تو بودی اما من اشتی کردم چون دلن تنگ شده بود برات😉شوهرته عریبه ک نیس غرورتو بزار کنار۰😁

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
دفعه ی اولش بود نمیدونم چرا سر یه چیز چرت از کوره در رفت روز عاشورا پسرم هی اصرار کرد که با باباش ب ...

خب همین اولین بار باید محکم باشی و سخت بگیری که دیگه تکرار نکنه.جلوی بچه زدت اصلا چیز کمی نیستا

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
استاتر منم قهرم یه هفته هست دلم داره تنگ میشه براش هردومون مقصر بودیم.نمیاد اشتی تاقتم تموم شده ولی ...

خوش به حالت که میتونی صبر کنی من اصلا میخوام برم بپرسم که چرا روز عاشورایی رفتارش عجیب بود کلا

خوش به حالت که میتونی صبر کنی من اصلا میخوام برم بپرسم که چرا روز عاشورایی رفتارش عجیب بود کلا

شاید مشکلی چیزی توکاراش هس بنظرم برو باهاش حرف بزن مرد خوب بیخود یهو بد نمیشه ....

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
خب همین اولین بار باید محکم باشی و سخت بگیری که دیگه تکرار نکنه.جلوی بچه زدت اصلا چیز کمی نیستا

اره خواهرمم بود بعد خواهرمم برگشت اونو زد اصلا یه وضعی بود بیا و ببین!!