2777
2789

به فکر خودتون نیستید به فکر بچه‌ی طفل معصوم باشید به خدا تاثیر تنش بین پدر و مادر گاهی جبران ناپذیره چه برسه زد و خرد و چه برسه بعدش بگن خوب کردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خوش به حالت که میتونی صبر کنی من اصلا میخوام برم بپرسم که چرا روز عاشورایی رفتارش عجیب بود کلا

فقط سه روز تحمل داشتم حالا مثل دیونه ها شدم حال ندارم.الان خوابه میخوام یه کاری کنم بیدار شه بترسه

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سه روز تحمل داشتم حالا مثل دیونه ها شدم حال ندارم.الان خوابه میخوام یه کاری کنم بیدار شه بترسه

برو بغلش بگو ترسیدی😁😑

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
اشتی کن اما عذر خواهی ن...بعد اشتی هم بگو مقصر تو بودی اما من اشتی کردم چون دلن تنگ شده بود برات😉شو ...

اخه اون خیلی مغروره حتی تو خونه غذا هم نمیخوره زنگ میزنه از بیرون میارن بعد به پسرم میگه به مامانت بگو بیاد غذا بخوره!

اخه اون خیلی مغروره حتی تو خونه غذا هم نمیخوره زنگ میزنه از بیرون میارن بعد به پسرم میگه به مامانت ب ...

من غذا درست میکنم میخورم با بچه ها  تا شوهرم میاد بقیشو قایم میکنم که نخوره خودش نونو ماست میخوره یا گوجه و خیار اصلا باهاش نمیشینم اون اشپزخونه باسه میام بیرون 

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد
چطوری اشتی کنی خوب باید اول عذرخواهی کنی تا اون اشتی کنه

با حرف زدن ....بگه قهری باش قرار نیس حرف نزنی ک ..دلم تنگ‌شده برا حرف زدنامون ...خود شوهرش معذرت خواهی میکنه اونوقت...میگه مرد خوبی بوده همیشه

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم