به فکر خودتون نیستید به فکر بچهی طفل معصوم باشید به خدا تاثیر تنش بین پدر و مادر گاهی جبران ناپذیره چه برسه زد و خرد و چه برسه بعدش بگن خوب کردم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط سه روز تحمل داشتم حالا مثل دیونه ها شدم حال ندارم.الان خوابه میخوام یه کاری کنم بیدار شه بترسه
برو بغلش بگو ترسیدی😁😑
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
نمیدونم چرا بعضی وقتا مردا جنی میشن..... بابای منم اینجوری میشه ولی فقط در حد داد و بیداد، هی میگم بابا الان فشارت میره بالا، هیییییس، صلوات بفرست، تا آروم میشه
چطوری اشتی کنی خوب باید اول عذرخواهی کنی تا اون اشتی کنه
با حرف زدن ....بگه قهری باش قرار نیس حرف نزنی ک ..دلم تنگشده برا حرف زدنامون ...خود شوهرش معذرت خواهی میکنه اونوقت...میگه مرد خوبی بوده همیشه
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم