2777
2789
عنوان

چیکارکنم ویار شدیددد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 29 پست
اوهوم کوتا ۱۶هفته تا ده هفته دیگ اینجوری باشم میمیرم کلافکر نمی‌کردم بارداری اینجوری باشه 

عزیزم دقیقا منم شرایط تورو داشتم و حتی بدتر. الان که 15 هفته هستم خیلی خیلی  بهترم ولی هنوزم تموم نشده کاملا.

دمیترون خوب نیست نخور، اندانسترون بهتره، با آب سرد صورتتو بشور دایما، هر روز دوش کوتاه مدت بگیر، اب خنک بخور، تمام مواد خوراکی بودارو از خودت دور کن، خوردن خیار و هندونه هم کم میکنه حالت ویارو، فقط زیاد نخور

مامانِ لیانا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم کوتا ۱۶هفته تا ده هفته دیگ اینجوری باشم میمیرم کلافکر نمی‌کردم بارداری اینجوری باشه 

ای خواهرررر

پس چی فک کردی

مثل برق و باد میگذره

سخت ترین روزاش ، همونه

بعدش خیلی خوبه ، تا آخر

بعد اونم نی نی رو ک بغل کنی ، همه چی یادت میره

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

من قبل بارداری کلی برنامه داشتم که چیزای مقوی بخورم آجیل و ... رفتم کلی خرید کردم ولی هنوز دست نخورده مونده سرجاش چون اصلا نمیتونم بخورم حالم بد میشه. غذا که اصلا هیچی فقط با میوه زنده موندم تا الان . سوپ و املت و ماکارانی و سیب زمینی و ماست و چیزای خیلی خیلی ساده

مرسی عزیزممم  ایشالا ب سلامتی زایمان کنی

فدات گلم

انشالله شما هم بارداری خوب و خوشی داشته باشی

و کوچولوت رو به سلامتی بغل کنی

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

من غیر دمیترون با هیچی خوب نمیشدم تا چهارماه و ۲۰ روز استفراغ و تهوع شدید داشتم خیلی وقتا از شدت تهوع گریه میکردم ولی قرصتو بخور فک کنم روزی تا سه تا میتونی بخوری و لیمو ترش هم حتما امتحان کن 

عزیزم دمیترون و اندانسترون یکیه اینا نام تجاریشونه وگرنه هردوش یکیه😘

نه من به دمیترون حساسیت شدید داشتم و اصلا تاثیر نداشت، دکترم عوض کرد اندانسترون داد که عالی بود، یکی نیست رسما، کارشون یکیه

مامانِ لیانا
نه من به دمیترون حساسیت شدید داشتم و اصلا تاثیر نداشت، دکترم عوض کرد اندانسترون داد که عالی بود، یکی ...

واقعا ؟

چون من از دکترم پرسیدم میگفت یکیه اسم تجاریشونه فرق داره

هرچیه کارش خوب بود اگه نبود فک کنم الان آب شده بودیم 

عزیزم من خودم خیلی بد ویارم این چیزایی که میگم رو حتما رعایت کن انشاالله بهتر میشی

قبل و بعد از غذا به هیچ عنوان اب نخور بعد غذا دراز نکش غذای چرب نخور وقتی دراز کشیدی اروم از جات بلند شو یک دفعه بلند شدن باعث سرگیجه و حالت تهوع میشه اگه میتونی یکم نون برشته کنارت بذار قبل از اینکه از جات بلند بشی یک لقمه دهنت کن بعد بلند شو 

زنجبیل هم خوبه ولی زیادش واسه ریه های خودت ضرر داره سعی کن هر وقت گرسنه شدی حتما یک چیزی بخوری شکم خالی حالت رو بدتر میکنه انار واسه معده خوبه اگه چیزی یادم اومد بازم میام میگم انشاالله که مفید باشه