2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید که روحیه تون شاد باشه و افسرده نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 48 پست

به نظرم بهترین راهکار داشتن يه برنامه هست يه هدف يه چيزي که دوست داری انجام بده. منم همینطور بودم. الان هم درس میخونم هم کلاس میرم. هر کلاس هنری هر چیزی که دوست داری. هم يه چيزي یاد میگیری هم سرگرم میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطالب طنز ديدن و خوندن

موزيك با صداي بلند با هندزفري گوش كردن

زيردوش حمام آب رو خنك كردن و جيغ زدن

سعي كردن به تعريف و خوش گويي از ديگران

شكرگذاري حتي به سلامتي و چيزاي كوچيك

گل پرورش دادن در خونه حتي گلدان

يه پرنده داشتن

يه علم رو يادگرفتن مثل زبان يا هنر

كيك و شيريني دوست كردن

بازم بگم

کارهایی رو انجام بده که حس مفید بودن بهت دست بده و با علاقه انجام بده حتی کارهای خونه.

از آشپزی کردن لذت ببر همراه کارهات موسیقی که پراز انرژی و دوست داری گوش بده.

چیز های جدید یادبگیر. حتی کارهای کوچیک.

وسعت محبت و قلبت رو بیشتر کن تا هم خودت لذت ببری هم کلی حال خوب دریافت کنی  

دکترهلاکویی میگه وقتی مغز تو پر کارترین وضعیت ممکن قراربگیره هورمون خوشبختی ترشح میشه .سعی کن بیکار نباشی اگه خونه داری یه خونه دار همه چی تموم باش پیج خونه داری صبورا جانباز بنظرم خیلی خوبه به من ک خیلی کمک کرد

مجردا چیکا کنن از بطالت خسته ام همش بیکار 

با نشستن چیزی جلو نمیره یه هدف در نظر بگیر براش تلاش کن باور کن انرژیش میاد به اون چیزی که قراره اتفاق بیوفته فکر کنی هر وقت خسته ای یا بیکار یهو به خودت میای امتحان کن

هر علاقه مندی که دوس داری برو دنبالش 

اگر کار دوس داری دنبالش باش

درس ؛ ورزش؛ زبان و.....