2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون بهتون تهمت بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست
عزیزم شوهرتون ممکنه مشکل پارانویید داشته باشه اصلا یچه دار نشو تا کامل درمان بشه اینطوری نمیشه زندگی ...

میزنه 😔😔😔ولی منم از خودم دفاع میکنم

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
باید اون خونه بودنی برم حموم  ی جا نگا کنم میگه باکسی هستی خیلی چیزا گناه من چیه😔

وای عزیزم این زندگی به درد نمیخوره الان به طلاق نرسه مطمین باش چند سال دیگه میرسه اطرافم زیاد دیدم منتهی به دار نشو ک دردسر نشه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید توهم میزنه خدا نکرده  خب سخته  مرد آبروی زنشو ببره دیگه تحمل نمیشه کرد  با اع ...

کردم میگه اون تویی نه من خیلی دارم عذاب میکشم منی که ی روزم بدون دعا و نماز سر نمیشه همیشه حجاب همیشه پاک خیلی سخته 3ساله دارم تحمل میکنم 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
الان باهاشی چطور تحمل میکنی دل من خیلی شکسته

خب من خیلی عاشقش بودم‌ الان فقط دوستش دارم نمیدونم واقعا چطور تحمل میکنم ولی اونم سعی میکنه با محبت جبران کنه هرچند میگم سپردم ب اون دنیا و منتظرم ب پام بیفته این یعنی خیلی ام نبخشیدمش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
وای عزیزم این زندگی به درد نمیخوره الان به طلاق نرسه مطمین باش چند سال دیگه میرسه اطرافم زیاد دیدم م ...

بنظرت چیکارکنم خسته شدم 

میزنه 😔😔😔ولی منم از خودم دفاع میکنم

خواهر دوستم همینطوری بود یه پسرم ب دنیا اورد فک کرد شوهرش درست میشه اخرش میدونی جی شد؟شوهره رفت با یکی دیگه اینو هر روز کتک میزد تهمت میزد خلاصه جدا شده مونده با یه بچه تنها و افسرده یکی دیگه هم دخترش ۱۱ سالشه میگفت تو رستوزان طوری منو مینشوند که مردی نبینه حالا ازش جدا شده انقدر زندگی خوبی دازه

خب من خیلی عاشقش بودم‌ الان فقط دوستش دارم نمیدونم واقعا چطور تحمل میکنم ولی اونم سعی میکنه با محبت ...

منم دوسش دارم ولی این جبران نمیکنه هرماه ی تهمتی میزنه بایکی هستی 

بنظرت چیکارکنم خسته شدم 

جلوی ضررو هر وقت بگیری منفعته راحت شو از این مرد این مربص روانیه میخای بچه دارم بشی مشکلت ۴ برابر میشه به نظرم باید جدا بشی این مرد تعادل روانی نداره خطر جانی داره جوونیتو پاش نریر

خواهر دوستم همینطوری بود یه پسرم ب دنیا اورد فک کرد شوهرش درست میشه اخرش میدونی جی شد؟شوهره رفت با ی ...

منم حق ندارم فقط باید پشتم ب همه باشه تنها جایی حف ندارم برم خیلی محدودم بخاطرش ذرسو دانشگاهم نرفتم

جلوی ضررو هر وقت بگیری منفعته راحت شو از این مرد این مربص روانیه میخای بچه دارم بشی مشکلت ۴ برابر می ...

دارم دیونه میشم میگه طلاقت نمیدم بخدا تو سن 21 پیر شدم

منم حق ندارم فقط باید پشتم ب همه باشه تنها جایی حف ندارم برم خیلی محدودم بخاطرش ذرسو دانشگاهم نرفتم

دیگه بدتر الان این خانومه وقتی جدا شد رفت فوق لیسانس الانم دکتراشو داره میگیره همش میگه کاش ازش بچه نمیاوردم کاش زودتر ازش خلاص میشدم تو هم حتما به فکر جدایی باش مشکلتون اختلاف نیست ک حل بشه مشکل جدیه

فعلا یه مدت اقدام نکن واسه بچه تا تکلیف زندگیت مشخص بشه

نمیکنم😔

منم دوسش دارم ولی این جبران نمیکنه هرماه ی تهمتی میزنه بایکی هستی 

نه خب هرماه نبود... این خیلی زور داره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی