2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگید خودتون و همسرتون چکاره این؟😉😘

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بخش خصوصی شوهرم لاستیک فروشی

اسمت یعنی چی عزیزم

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود
لایک یه بار من گفتم همه زنای عقده از حسادت و چرت پرت داشتن سکته میکردن االله اکبررر چیاااا ک نگفتن ا ...

عزیزم طرز صحبتت اصلا درست نیست خوب اگر نمیخوای نگو

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
یچیزی بگم بخندین😓😅 من همیشه دعا میکردم شوهرم کارمند نباشه😅 فقط از اون جهت که باید صبح زود ...

من از بچگی دوس داشتم شوهرم مهندس باشه اخر قسمتم نشد ودارم سینگل به گور میشم 

خدایا کمکم  کن

من کارمند دادگستریم

شوهرم تو کار ساخت و سازه 

نه مشکلی ندارم ..اونکه باید خسته بشه منم نه ایشون ...این سوال ها حتی پرسیدنشم غلطه...زن مثل مرد حق کار داره ...شده تا حالا از زنی بپرسیم شوهرت کار میکنه ناراحت نیستی  ؟وقتشه این کلیشه ها از بین بره 

از دید من همه باید کار کنن زن و مرد نداره و ربطی به ثروت و پولم نداره

اسمت یعنی چی عزیزم

عزیزم مخفف می مونم‌پیشت ، می مونمت ⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام