2777
2789

چرا ؟؟؟؟ 😒😒 امروز باید پریود میشدم همیشه پریودیم با لکه بینی شروع میشه الانم ترشحاتم رو به قهوه اییه  که میدونم شروع پریودیه

پس چرا بی بی چکام اینجوری میشن 

پارسال تقریبا همین علائم و داشتم مشکوک به خارج رحمی شدم بتا تا ۵۰۰ رفت بالا اما خودش افت کرد خونریزی کردم

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون سری هم بی بی چکام دیر هاله می افتاد و کمرنگ بود و لکه بینی داشتم 

نزدیکای پریود که میشه،نشاسته بخور.فعالیت هم نکن.استراحت کن به رحم بچسبه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

حاله سفید منفیه ها

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
زیر ده دقیقه درسته نتیجش 

همه همینو میگن 

پارسال بعد یک ساعت واسم هاله می افتاد رفتم ازمایش مثبت شد ولی بتام پایین بود هر ۴۸ ساعت تکرار کردم دو برابر نمیشد میخواستن بستریم کنن مشکوک به خارج رحمی بودم خداروشکر بتام خودش افت کرد

خدایا خودت مواظبش باش
سفید نیست

این منفیه گلم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

وای یکی به داده من برسه من از سه روز بعد از تخمک گذاری سمت چپ رحمم تیر میکشه  یبوست گرفتم و امروز صب یهو حالت تهوع گفتم ولی خیلی کوتاه یکساعت  بعد خوب بودم   کمر درد خیلی کم هم دارم  و اینکه تا گشنم میشه ضعف میکنم حتی گاهی تو خواب  امروز موعدمه ولی هنوز خبری نشده 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ....
همه همینو میگن  پارسال بعد یک ساعت واسم هاله می افتاد رفتم ازمایش مثبت شد ولی بتام پایین بود ه ...

اگ پریود نشدی بعد دوباره بی بی چک بزن واسه منم بعد نیم ساعت هاله انداخت ولی فرداش پریود شدم

اصلا بارداری پارسالتو ب یادت نیاز مقایسه نکن

ک نگران بشی

اون ی اتفاق بود مطمعن باش دیگ پیش نمیاد

البته ی تجربه تلخ تو ذهنمون هستا ولی بذار همونجا بمونه فقط

اگ پریود نشدی بعد دوباره بی بی چک بزن واسه منم بعد نیم ساعت هاله انداخت ولی فرداش پریود شدم اصلا با ...

ممنون گلم 

انشالله به خیر بگذره اینقدر از خارج رحمی میترسم ترجیح میدم اصلا بچه نداشته باشم

خدایا خودت مواظبش باش
ممنون گلم  انشالله به خیر بگذره اینقدر از خارج رحمی میترسم ترجیح میدم اصلا بچه نداشته باشم

خدا نکنه ولی هر چقد ازش بترسی بدتر سعی کن تو ذهنم باهاش کنار بیایی

ازش فرار مکن، 

دکتر نگفت خارج از رحمی چجور پیش میاد. من سقط داشتم