2777
2789
واسه منم دعاکنین خیلی زودمشکلم حل بشه و باکسی که دوستش دارم ازدواج کنم  دعاکنین دشمن شادنشم&nb ...

انشالا ک هر چی خیره برات پیش بیاد

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه منم دعاکنین خیلی زودمشکلم حل بشه و باکسی که دوستش دارم ازدواج کنم  دعاکنین دشمن شادنشم&nb ...

سارا خانوم از ته دل برات دعا کردم

خودتم سوره یاسینو زیاد بخون😍

ایشالا بیای تو همین نی نی سایت بگی عروس شدی با اونیکه عشقته

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم اشف کل مریض

اللهم عجل لولیک الفرج

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

خدایا کمکش کن دشمن شاد نشه☺️

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ان شاءالله مشکل گشا حسین ع

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
عزیزم لیلاهستم  ممنونم ازتون.یعنی هرروز سوره یاسین روبخونم؟

میگن از روز جمعه شروع کن تا پنجشبه ینی هفت روز روزی سه بار به نیت حل مشکل و حاجت روایی

ولی من خودم مثلا روزی یه صفحه میخونم تا دو دور تموم شه هم آروم میشم هم خدا واقعا کمکم میکنه

حدیث کسارم یه بار ۴۰شب هرشب خوندم واقعا تاثیر داشت

😂😂باور کن تا دعا میکنید برام تاثیر داره دلتون پاکه مخصوصا اونا که نی نی دارن

حالا که ایطورشد جایزتون صدصلوات میفرستم هدیه به دل شکسته بی بی فاطمه زهرا س. 🤗

مرسی عزیزدلم برام خیلی دعا کن😍 انشالا خودتم همیشه سالم باشی و شاد

خد اکمکت کنه ان شاءالله

نمازاتو بخونی نمازشبم یادت نره دعات اجابت میشه.