2777
2789
عنوان

شوهر شکاک و یه دندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 92 پست
پارانوئیده دیگه😒 اگه دوسش داری مجبوری باهاش بسازی متاسفانه تو نظامیا خیلی ببشتره عموم خودمم اینجور ...

خب عزیزم فورا انگ پارانوئیدنچسبون بایداین را یک روانپزشک تشخیص بده.

دوست خوب من فقط یک حرف دوستانه شما زندگیتون با عشق و محبت شروع شده خدارو شکر الان هم مشکل چندانی ندا ...

خیلی ممنون گل.بله ما این تنها مشکلمونه درسته بزرگه اما منم عاشقشم بشدت بامحبته چیزی کم نمیزاره اما خب.بازم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرفا چیه ازدواجت مدرن بوده وسنتی نبوده این ها از کجا درومده ما قانون داریم عزیزم تو زندگی ...

عزیز جان من حرفای خودم رو نمیزنم.حرف علم و منطق اینه

این خانم یک انسان ازاده و شوهرش حق نداری آزادی و حق انتخابش رو بگیره.وگرنه تبدیل به برده یا نهایتش یک اسیر میشع و عمرش سر یک زندگی هدر میره که ارزشش رو نخواهد داشت

صد البته که باید مقاومت کنن در مقابل اجبار

دوست من روانشناسه و کارش دقیقا مشاوره به زوج هاست

دقیقا عین حرفای خودش رو نقل کردم 

خیلی ممنون گل.بله ما این تنها مشکلمونه درسته بزرگه اما منم عاشقشم بشدت بامحبته چیزی کم نمیزاره اما خ ...

بهترین ها رو  خدا نصیبت کنه عزیزم 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
خب دقیقا همینو بهش بگو عزیز دلم 

گفتم کو گوش شنوا میگ من ب تو اعتماد دارم ب اون جامعه ک توشی نه.ایشون استدلالش اینه که یه پیچ سفت با دست بازنشه با پیچ گوشتی بازنشه با دندون میشه😑😑

دقیقا موافقم منم شوهرم بددل بود انقدر سفت وایسادم و جنگیدم الان تا قله قاف  هم برم حر ...

دقیقا همینه

خاصیت آسیب های روانی اینه که وقتی باهاش راه بیای همچنان بدتر میشه

مثل شخص وسواس که هر چقدر به وسواسش اهمیت میده این وسواس بیشتر پیشروی میکنه و همه وجودش رو میخوره

عزیز جان من حرفای خودم رو نمیزنم.حرف علم و منطق اینه این خانم یک انسان ازاده و شوهرش حق نداری آزادی ...

خیلی ممنونم از شما دوست عزیز حرفاتون کمکم کرد.مطمئنا باهاش صحبت میکنم

اون دیشب از غصه من حذف کرده.من اینستا فقط یه مثاله هزار تا چیز دیگم هس مگ تو اینستا میخوام چیکار کنم

درسته چیزی نیست ولی تو زندگی بعضی ها رو بعضی چیزا حساسن 

حالا میبینی دوست نداره اشکال نداره حذف کن تا آرامش خودت بیشتر بشه . ولی اونم حذف کنه 

اما در مورد بیرون رفتن هیچ وقت کوتا نیا 

اصلاااااا . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
خییییلی ممنون از حرفات گل

خواهش میکنم عزیزم 

حتما پیگیری کن و پشت گوش ننداز 

چون اگر با این شرایط همسرت بجه دار بشید بزرگترین ظلم به اون بچه هست و انگار یک زندگی رو تباه کردی(ظلم به خودن به کنار)

مقاومت کن و کوتاه نیا که بدتر میشه

خب عزیزم فورا انگ پارانوئیدنچسبون بایداین را یک روانپزشک تشخیص بده.

روانپزشک همینو میگه دیگه مگه پارانوئید چیز غیرقابل باور یا دور از دسترسیه

نداشتی دوروبرت برات عجیبه شوهر این خانم تموم علائمشو داره اینو دیگه تعصب و غیرت نمیشه گذاشت به هر جنس نری واکنش داره از هر سایه یه آدم میسازه حتی زمان آنلاین بودنو چک میکنه اینو چی میگن دیگه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من و همسرم از اول توافق کردیم هر دو نداشته باشیم الانم سر این مسئله مشکلی نداریم 

ولی از اول گفت دوست ندارم بیرون بری منم گوش کردم الان ۱۲ ساله خونه نشینم 

البته مقصر خودم بودم که کوتاه اومدم 

الان عادت کردم بکشی من و تنها بیرون نمیرم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
احساس کردم خوندن تجربه رویایی از رویاجان براتون میتونه‌مفید باشه. تگشون میکنم برید تاپیک ت ...

خیلی ممنون واقعا یه نیم نگاهی انداختم فعلا جواب دوستان رو دادم اما حتما میخونمش😘