2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا بیایییییین

189 بازدید | 30 پست

20هفته تمام هستم، جفتم قدامیه، 4 الی 5روزه ک نمیتونم وتم حرکات نی نی و بفهمم، با اینک قبلش خیلی حرکاتش واضح بود و بیشتر از یکی الی دو روز نمیشد ک حرکت واضحی انجام نده، کیا اینطوری بودن تو بارداری ک نی نیشون 4یا 5 روز حرکتی نکنه بعد حرکت کنه؟ 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ حرکتی؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
برو نوار قلب بگیر خیالت راحت شه خب

الان میگیرن تو این سن؟ آخه تو این اوضاع کرونا میترسم برم 

هیچ حرکتی؟؟؟

یه چیزایی میفهمم، اما ضعیفن، اصلا قابل مقایسه با حرکات قبلیش نیستن

اگه هیچ حرکتی نداره زودتر برو دکتز دیگه 

حالا یه شیرینی بخور ب سمت چپ بخواب ببین حرکت مبکنه 

کرونا ر  بهونه نکن ماسک و ستکش بزن بزن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
وای عزیزم  کاش بری سونو و نوار قلب جنین...   ۴   ۵ روز تکون نخورده الان میگی؟پسر من ۳ ...

چطوری بیدارش کنم؟