2777
2789

خانومایی که تازه زایمان کردین بگین کدوم بیمارستان با چه دکتری؟ایا راضی بودین؟من دمتر زنان خوب میخوام واسه زایمان طبیعی‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تازگی کسی زایمان کرده مهر یا رضوی؟

آره رصوی میگه بهتر بود دکترشو یادم نیست تو احمدآباد مطبش ولی میگفت خوبه ولی دکتر بکمی هم شانسیه زیاد گیر نده به دکتر 7وب اینا 

من میتوانم و باید بتوانم به رویاهایم قول رسیدن داده ام. 
شما طبیعی؟بخیه زدنش خوبه؟

عالیه کارش اونقدر پرستارا هواتو دارن چون دکترت اونه خیلی برش داره هم تو کارش هم تو زایشگاه 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
عالیه کارش اونقدر پرستارا هواتو دارن چون دکترت اونه خیلی برش داره هم تو کارش هم تو زایشگاه

همه مدت زایمات میاد بالا سرت یا فقط واسه بخیه میاد؟همونموقع ترمیم میکنه؟

بلافاصله بعد از زایمان طبیعی میشه ترمیم کرد؟یا همون زیبایی انجام داد؟

منو که دکترم گف اصلا نیاز نداری ولی بخای انجام میده

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

عزیزم من واقعا موندم تو انتخاب دکتر بعضیها میگن زهرا فارغ.من گیج شدم.اخه موقع بچه اولم دکترم اصلا خوب بخیه نزده بخیه خیلی مهمه واسم

همه مدت زایمات میاد بالا سرت یا فقط واسه بخیه میاد؟همونموقع ترمیم میکنه؟

نه واسه زایمان میاد خودش ...دکترای دیگه میگن اگه بیمارستان باشیم میایم ولی من گفتم بهش گف خودم میام نگران نباش نمیدونی چه ماهه من انقد سرزایمانم دعواش کردم چون وارده به کارش...واسه من خونش بود ۱ساعت ب زایمانم زنگ زدن اومد