2777
2789
پلو کباب تابه ای

وای من نمیدونم چرا اصلا یه حس خوبی به شما دارم احساس میکنم خیلی با تجربه و قشنگ حرف میزنید ❤❤

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم کتلت بپزم مامانم گفت نزدیک گاز نرم روغن نپاشه 😁😁😁 احتمالا نداریم امروز 

خالم هر وقت میخواست از خونه بره بیرون ب دخترخالم میگفت دخترم آشپزی نکن تا بیام😂😁کلا منفجر می‌کرد آشپزخونه رو

وای من نمیدونم چرا اصلا یه حس خوبی به شما دارم احساس میکنم خیلی با تجربه و قشنگ حرف میزنید ❤❤

الهی فدااات عزیزم❤

لطف داری ممنون⚘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الهی فدااات عزیزم❤ لطف داری ممنون⚘

خدا نکنه 🌻🌷🌻🌷

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
دارم کتلت سرخ میکنم ازبس بچم گریه کرد حواسم پرت شدسوخت  به فنا رفت😥😥😭😭😭

فک نمیکنی بخاطر گوشی سوخته

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت