2777
2789
عنوان

خانوما من خ تنهام

251 بازدید | 36 پست

من قبلنا خیلی دوست داشتم همه دوستم داشتن همه دور ورم بودن خیلی زیاد هم دوسای خودم هم زن دوستای شوهرم ولی یهویی همه ازم دور شدن هیچ کاریم نکردم 😥😥😥 حالم خ بده مامانمم کرونا گرفته من تو این دنیا کسیو ندارم انقدر دوستام از مادرشوهر ایناشون میگفتن من گوش  میدادم من با جاریم ی مشکل پیدا کردم اومدم باشون درد دل کنم هیچ کدوم گوش ندادن 😕😕😕😕 خ از خودم بدم میاد من ماما هستم دوسام سوالای پزشکی میپرسن بعد تا ی چیزی ازشون میپرسم سین می کنن جواب نمیدن چرا همه چیز باهم شد چرا یهویی شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز من تصمیم دارم مامایی بخونم 

ازت چندتا سوال داشتم 

درخواست بدم؟

جواب خیلی چیزا میتونه به من چه باشع 🤙🏻 به بعضیام باس گفت نه به قیافت میاد نه مال این گوه خوریایی 🤙🏻حقیقت اینه که این ماییم که دیگران رو مغرور میکنیم چون  ارزشی رو بهشون دادیم ک نداشتن 👌🤙🏻😏 فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که ۱۰ شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای دنیاس 🌍🌎🌍و اون الان اونجاست 🍭با کسی که خر 🦓بودن رو انتخاب کرده. بحث نکن سوارش شووو 👍به بعضیام باس گفت حالا ما بلد نبودیم نگهت داریم خودتم بلد نبودی بمونی 👿      حالشو باید بفهمی پرسیدنو که همه بلدن 👊🏻     هیچکدومشون به هم ربط نداشت اره میدونم   💀

منم خ تنهام 😔نمیدونم حکمت منو و تو و امثال ما چیه 

خوشبحال اونایی ک ما دوسشون داریم 

چرا کسی مارو دوست نداره😔

لطفا دعام کنید برسم به عشق دلم من خیلی دوسش دارم 🥺
واقعا دارم بش میرسم ولی خب دلم میگیره ما خ باهم خوب بودیم اخه حوصلم سر میره

فدا سرت .ادمها به خاطر نیازاشون میان طرفت .همچین ادمهایی بدرد نمیخورن .تنها باشی بهتره .

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
منم خ تنهام 😔نمیدونم حکمت منو و تو و امثال ما چیه  خوشبحال اونایی ک ما دوسشون داریم  چر ...

باورت نمیشه انقدر من تو دانشگاه دوست داشتم ک خدا میدونه من چن ماه سر کار نمیرم وقتی انگار خودتو پایین بگیری و در سطح بقیه بقیه نمیخوانت ولی وقتی سرت شلوغه هی کارت دارن 

شما چند سالته ؟