2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توخجالت بکش این کارو نصف مردم دارن میکنن

همینه که اوضاع مملکت اینه...

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
نکنه واکسن کرونا بیاد ریزش کنه این احتمالم هست

نه بابا از وقتی من یادمه همچی گرونتر میشه هزارتا بلا هم تا الان اومده، هیچی ارزونتر از قبل نمیشه خیالت راحت

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
اشکالی نداره خودتونو ناراحت نکنید نظر هرکسی محترمه حالا هرچی 

استاتر اوضاع خیلی بی ثبات شده. هر کار کنی درصدی احتمال ضرر هست. ولی به نظر من احتمال ضرر سکه و طلای دست دوم از بقیه کمتره.  من جات بودم طلای دست دوم مطمئن می خریدم. هر کار میکنی امیدوارم پربرکت باشه. 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

این بجز بحث شرعی ومذهبیش یه کار کثیف غیر انسانیه نباید هرجا گفته بشه که قبحش ریخته شه...همین کار رو ...

یه سر بزن بانکهای اسلامی ببین چطور وام میدن ... اگه پیامبر الان زنده بود به مردم فقیر محتاج اینجوری وام میداد؟؟

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد     
طلا موقع فروش کارمزد و کوفت و درد و زهر مار و هزارچیز دیگه از روش کم میشه ولی سکه نه 

طلا بدون اجرت بخره دست دوم، فرقی نمیکنه، سکه هم خوبه

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
یه سر بزن بانکهای اسلامی ببین چطور وام میدن ... اگه پیامبر الان زنده بود به مردم فقیر محتاج اینجوری ...

من اصلا بانک ها رو قبول ندارم اسمشو گذاشتن بانک داری اسلامی ولی همون ربا ونزول هست

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
استاتر اوضاع خیلی بی ثبات شده. هر کار کنی درصدی احتمال ضرر هست. ولی به نظر من احتمال ضرر سکه و طلای ...

ممنونم عزیزم منم طلای دست دوم تصمیممه

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد