2777
2789
🤣🤣🤣🤣والا ۲۰۰شد میترسیدیم بخریم میگفتیم میاد پایین 

ما انگشتر نامزدیم رو گرمی ۲۷هزار تومن خریدیم ۱۰ساله پیش 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه بخرم ؟ دوتا نیم ؟ بعد نیاد پایین بیچاره بشم 

طلا بخر هم استفاده کن هم پوله دیگه پایین نمیاد، والا هر سال بالاتر میره

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
اشکالی نداره هرکسی یه نظری داره اینم یه نظری بود

این بجز بحث شرعی ومذهبیش یه کار کثیف غیر انسانیه نباید هرجا گفته بشه که قبحش ریخته شه...همین کار رو کردن از بالاها تا پایین که وضعمون اینه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

نکنه واکسن کرونا بیاد ریزش کنه این احتمالم هست

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد     
توضیح میدی مزایاشو؟

ببین بورس که به قول بابام قمار خونست خیلی ریسکه باید کار کشته باشی سکه من خودم دو سال پیش همه پولمو رفتم خریدم تا خریدم کشی پایین وحشتناک درسته الان دوباره رفته بالا بازم وحشتناک ولی طبق تجربه ای که به دست اوردم طلا دست دو نو نه که کلی پول ساخت بگیره بعترین سرمایه گداریه ایمنه بلدی نمیخواد خودت استفاده میکنی و به وقت نیازم میفروشی دلارم اصلا به درد نمیخوره یه دفعه میره بالا یه دفعه جوری میاد پایین که با مخ میری تو زمین 

طلا موقع فروش کارمزد و کوفت و درد و زهر مار و هزارچیز دیگه از روش کم میشه ولی سکه نه 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑