2777
2789
عنوان

پاهای خوش فرم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 24 پست
واقعا ؟ با چی میخوردی ؟ حاضری خریدی یا خودت درست کردی ؟ کنارش ورزشم کردی ؟

رفتم یه عطاری معتبر دقیقا تمامی موادشو با وزن و گرم دقیق جلوی چشمم آماده کرد و بعد از دوماه استفاده نتیجه ای ندیدم دریغ از یه گرم که اضافه بشه . ورزش نه راستش نکردم 🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم یه عطاری معتبر دقیقا تمامی موادشو با وزن و گرم دقیق جلوی چشمم آماده کرد و بعد از دوماه استفاده ...

با آب خوردی یا با شیر ؟ میگن با شیر خیلی تاثیر داره 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
این پاهای منه وای خدایا یعنی همه بهم میگن چرا انقد لاغری غذا نخوردیم حتی یه لباس مجلسی درست حسابیم ن ...

واااای خوشبحالت بخدا خیلی قشنگه

من ارزومه پاهای تورو داشته باشم

اما پایین تنم خیلی چاقه ارثیِ البته:(دور رونم ۶۸_۶۹،،ساق پامم۴۴:((((((

بخدا اینقد غصه میخورم قدر بدون

بخدا خیلی اندازست مال ط

قشنگم هست

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من ۱۶۸ با ۴۸ کیلو 😂 ببین من فاجعم ها فاجعه 

شما هم اشتهات کمه؟

من کلی راه و رفتم جوابم گرفتما 

لی متاسفانه زود خستع میشم ارادم خیلی کمه

مثلا با عرق یونجه اشتهام زیاد میشد میخوردم بعدش ورزش سنگین میکردم بعده ورزش پروتئین میخوردم 

اخرشبم شیر موزو کره بادام زمینی 

هرچیزی ک کالریش زیاد بود 

تو یه هفته یه کیلو اضافه کردم اما دیگ ادامه ندادم 😭

مگر دریا مُرد از بی بارانی؟🍃
اره خب اونور کلا لاغرِ لاغر دوس دارن  نمیدونی ک اینجا منو دیدنی چیا بهم میگن  هی میگن وا ...

كم كم اينجا هم داره مد ميشه الان بيشتر مردم ميرن از ران چربي در ميارن كه پاي لاغرتري داشته باشن

چي نيست خواهرم چي ؟؟؟

پای لاغر زیبا نیست ازنظر بقیه و پر زیباست پرو ورزیده 

ب هنرپیشه ها و خواننده ها دقت کنین

مانکناو مدلا برای اینکه طراحی لباس ب چشم بیاد و کسی جذب جای دیگه خانوم ها نشه از مدل های لاغر یا همون چوب لباسی هوشمند ک مانکنا هستن استفاده میکنن وگرنه مانکن بودن صرفا ی شغله و زیبایی محسوب نمیشه ب بازیگرای فیلم های پ و ر ن دق ت کنین جذابیت هیکل خانومها هرگززز تو‌لاغری نیستش

الهی العفو