2777
2789
عنوان

لک بینی قبل پریود????

102 بازدید | 5 پست

خانومامن چندساله دوسه روزقبل پریودلک بینی دارم دکترهم رفتم ولی فایده نداشت ولی این بارالان ۴روزه لکم ولی پری نمیشم چیکارکنم یاپری بشم یاقطع بشه واقعاخسته شدم????

لکه بینی نشونه سردی رحم موقع پری فقط گرمی بخور ماساژ نده پارچه رو شکم ات ببند 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با طب سنتی مطمئنم جواب میگیری

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
لکه بینی نشونه سردی رحم موقع پری فقط گرمی بخور ماساژ نده پارچه رو شکم ات ببند 

همه میگن گرمی بخورمیخورم ولی فایده نداره ماههای پیش کاچی باعسل ونبات وزعفران درست میکردم وخرماو..... ولی فایده نداشت دیگه ازپدخسته شدم 

همه میگن گرمی بخورمیخورم ولی فایده نداره ماههای پیش کاچی باعسل ونبات وزعفران درست میکردم وخرماو..... ...

ورزش کن اگر شکم داری ابش کن پیاده روی عالیه تحرک روزی نیم ساعت حتما داشته باش هر روز 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!