2777
2789
عنوان

چرا خانوادم اینطورن ⁉️

230 بازدید | 25 پست

۲۴ سالمه

ن گذاشتن درس بخونم ن شاغل شم

همین خیلی روی زندگی و خواستگار اینا تاثیر گذاشته

بعدا بقیه ب چشم هیچ نگام میکنن

دختراشون راضی نبودن اینا هم حامی اونا

چقدر ادم میتونه بدذات باشه

نیازی به اجازه اونا نداشتی همین الانم میتونی درس بخونی

اره ولی سن پایین زودتر ب هدف ها میرسیدم و کیس های خوب خوب بودن

ابروم جلو همه رفته بخاطر بدخواهی اینا من اینطور شدم تو چشم بقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی سن پایین زودتر ب هدف ها میرسیدم و کیس های خوب خوب بودنابروم جلو همه رفته بخاطر بدخواهی اینا ...

بقیه رو بیخیال برو بالا اونام میان دنبالت بعدم هنوز سنت بالا نرفته در اون حد که

هیچ نیستی عزیزم،  فقط چون سرکوب شدی حس خوبی به خودت نداری.

ولی جای اینا برو بیرون برای خودت لذت ببر. 

بعنوان کسی که بیرون کار کردم باید اعصابت از فولاد باشه که بتونی با صاحبکار کنار بیای. ولی سعی کن درس بخونی هیچوقت دیر نیست

بقیه رو بیخیال برو بالا اونام میان دنبالت بعدم هنوز سنت بالا نرفته در اون حد که

سن پایین ادم موقعیت خیلی داره

بخاطر خانوادم نمیکردم

رفتارشون خوب نیست مشکل برام درست میکردن

درگیر شغل مهارت بشو

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سن پایین ادم موقعیت خیلی دارهبخاطر خانوادم نمیکردمرفتارشون خوب نیست مشکل برام درست میکردن

ببین تو داری مشکل درست میکنی واسه خودت گور بابای بقیه خودتو بچسب بجنگ باهاشون بگو شما طرز فکرتون قدیمیه من ایندمو خودم میسازم

نذاشتنمولی میخوا بزور جنگ هم شده بشمتا کی میخوا نگهم دارن

شغل های خونگی انتخاب کن ،درامدهاشون هم عالیه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین تو داری مشکل درست میکنی واسه خودت گور بابای بقیه خودتو بچسب بجنگ باهاشون بگو شما طرز فکرتون قدی ...

بدشون میاد اینطور بحرفی

دم از اینده و پیشرفت بزنی

اخه چرا باید بدشون بیاد دخترشون موفق بشه؟ 

سن پایین ادم موقعیت خیلی دارهبخاطر خانوادم نمیکردمرفتارشون خوب نیست مشکل برام درست میکردن

واااا. 

قراره هی خودت رو محدود کنی که سنم فلانه رفته بالا موقعیتم خوب نیست؟ 

تا کی؟ 

من سی سالمه دارم برای کنکور تجربی میخونم خجالتم نمیکشم. 

خودتو جمع و جور کن گون این از اعتماد بنفس پایینت میاد و ذهنت اینو بهونه میکنه. 

موقعیت هست خیلی خوبم هست