2777
2789
عنوان

لطفن یکی بهم کمک کنه

101 بازدید | 12 پست

من الان چهار ساله با یکی بودم خیلی دوسش دارم از فشار خانواده ام و سختگیریهاشون‌ نتونستم‌ دیگ ب‌ طرف هی فشار میاوردم هی ازش میخواستم بیاد خواستگاری خیلی اذیتش کردم و اونم شرایطشو‌ نداشت بعد ی شب سر ی بی چیز با هم خراب کردیم ولی من خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره نمیتونم فراموشش کنم بین ی دو راهی گیر کردم نمیدونم چکار کنم اگ برگردم پیشش میترسم‌ یکی بفهمه شر بشه یا خانواده ام بفهممن نمیدونم دارم دیوونه میشمم

الان کاتین؟ اون زنگت نزده این مدت ؟

اره کاتیمم‌ ولی بام حرف میزنه یعنی تو اینستا باهم حرف میزنیم وقتی چیزیم بشه یا چیزیم درد میکنه نگرانم میشهه وقتی خودمو نفرین و سرزنش میکنم ناراحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟ چرا شرایط ندارین؟؛ از احساسش مطمئنی؟! با صبر کردن مشکلاتتون حل میشه؟ خانواده‌هاتون‌ اجازه ازدواج میدن و....؟!؟!

گذر از عشق سخته و ساااااالها اثرش میمونه، منطقی تصمیم بگیر اگر شدنیه بمون که حسرتش به دلت نمونه اگر نه که.... 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
چند سالتونه؟ چرا شرایط ندارین؟؛ از احساسش مطمئنی؟! با صبر کردن مشکلاتتون حل میشه؟ خانواده‌هاتون‌ اجا ...

من ۱۸ خودش ۲۳ اره از احساسش ک دوست داشتنش نسبت ب‌ خودم مطمئنم چی بت بگم با این خانواده ای ک دارم محاله بخدا با اینکه سنی ندارم ولی موهای سرم سفید شدننن ازشون قضاوت میکنن فوحش های بد میزنن ا همه جا محدودم کردن اره من میدونم حسرتش تا آخر میمونه

مشاوره باید بگیرید. ولی بهتون بگم اگر امکان ازدواج دارید و ایشون شرایطش از نظر مالی و اجتماعی خوبه ا ...

هعیی شما خانواده ای منو نمی‌شناسید نمیدونید‌ طرز فکرشون در چ حدیهه

من ۱۸ خودش ۲۳ اره از احساسش ک دوست داشتنش نسبت ب‌ خودم مطمئنم چی بت بگم با این خانواده ای ک دارم محا ...

آخه از ۱۴ سالگی وارد رابطه شدی که چییی؟! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تباه کردین خودتونو شما دهه هشتادیا! جفتتون وقت ازدواجتون نیست.. امیدوارم خدا کمکتون کنه

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
آخه از ۱۴ سالگی وارد رابطه شدی که چییی؟! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تباه کردین خودتونو شما دهه هشت ...

اره ا بچگی ا ۱۵ سالگی چ میدونستیم‌ و چ شود 

یهو عاشق هم شدیم ا اول قصدمون‌ رل زدنو اینا نبود کم کم ب‌ هم عادت کردیم و عاشق همدیگ شدیمم 

هعیی شما خانواده ای منو نمی‌شناسید نمیدونید‌ طرز فکرشون در چ حدیهه

پس باید بجنگید برای آینده تون . تکلیف خودتون را مشخصی کنید تصمیم بگیرید اقدام کنید. اتفاقا خانواده هایی بد باعث میشن اگر فرد مناسبی گیرتون بیاد خوش بخت بشید. چون نمی تونن تو زندگی‌تان دخالت موثر کنند.

پس باید بجنگید برای آینده تون . تکلیف خودتون را مشخصی کنید تصمیم بگیرید اقدام کنید. اتفاقا خانواده ه ...

نمیدونم میترسم برگردم خانواده ام اگ بفهمن قضیه عشق و عاشقی زنده زنده خاکم میکنن