2777
2789
عنوان

خانومای عزیز لطفاً میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
هویج بذار فریزر سرد شد بده دستش...بااستا لثش رو ماشاژ بده...براش ژل دندون بخر...دندون گیر بخربراش و ...

ممنونم از راهنماییت گلم پس طبیعیه این بی قراریش حتی بعد اینکه دندونش زده بیرون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیسک با دندونی فرق داره عزیزم؟تا کی طول میکشه؟

نه فکر کنم همونه..ما بهش میگیم لیسک🤗 ان شاالله زود تموم میشه شما چقدر استرس و نگرانی داری..یکدوره ست واسه همه بچه ها ..میگذره

اگر شیر خودت رو بهش میدی نگرانی و استرست هم بهش منتقل میشه بدترمیشه

قربانت .. خدا دختر شمارو هم حفظ کنه  ان شاء الله بسلامتی دربیاره مروارید های قشنگشو

خیلی ممنونم عزیزم 🌷😘

همین که متوجه شدم طبیعیه این دردها حین دندون درآوردن حتی زمانی که یکم از دندونش زده بیرون کلی آروم شدم ممنونم.

نه فکر کنم همونه..ما بهش میگیم لیسک🤗 ان شاالله زود تموم میشه شما چقدر استرس و نگرانی داری..یکدوره س ...

خیلی ممنونم عزیزم.همش میترسم میگم چرا با اینکه دندونش زده بیرون همچنان بی قراری.حرف شما کاملا درسته چون شیر خودمو میخوره پس به اونم این استرس منتقل میشه.سعی میکنم آروم باشم.خدا فرزند گلتو حفظ کنه واست عزیزم 🌹

ممنونم از راهنماییت گلم پس طبیعیه این بی قراریش حتی بعد اینکه دندونش زده بیرون؟

اره گلم طبیعیه باید حالا حالاها تحمل کنی یکی یکی شروع میکنن بیرون اومدن

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
لیسک با دندونی فرق داره عزیزم؟تا کی طول میکشه؟

ما بهش میگیم دندونی گلم...یه چیزی مثل ژله هستش نرمه باهاش دندونش رو ماساژ میده...بستگی داره پسر من سرهمه دندوناش هیچ علایمی نداشت جز اسهال شدید که اگه یه دونه در میاورد حداقل یه هفته درگیر بودم اما اگه دوتا باهم هم زمان داشتن بالا میومدن خیلی طول میکشید ولی باید تحمل کرد دردشونو لجبازی شونو همه چیزوووو...راستی اگه اولین دندونشه حتما و حتما برنج سرخ کن بریز رو سرش بذار راحت تر در بیاره

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
ما بهش میگیم دندونی گلم...یه چیزی مثل ژله هستش نرمه باهاش دندونش رو ماساژ میده...بستگی داره پسر من س ...

داره دندونی عزیزم.دختر من با فاصله دو سه روز دو تا دندونش داره با هم درمیاد خیلی بی قراری می‌کنه یکم سرش داغه ولی خدا رو شکر تب نداره۳۶/۷ ایناست دمای بدنش.خدا حفظ کنه گل پسرتو عزیزم.خیلی ممنونم از راهنماییت گلم 🌹🌹