2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید نمیدونم چکارکنم

133 بازدید | 13 پست

خواهرم ۲۰سالشه ۴ساله بایه پسره دوسته پسره خیلی آدم عوضیه ازاون دختر بازاس خانوادشم داغونن حالا این گیر داده میخوام باش ازدواج کنم اوناهم گفتن میان خواستگاری .من خیلی باش حرف زدم میگه دوسش دارم ولی پسره خیلی سابقش خرابه البته اگه بابام بفهمه که راشونم نمیده میشه راهنماییم کنید چطور منصرفش کنم 

گل پسرم دوستت دارم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه نمیگی خانوادت بفهمن .نمیزارن . به نظرم دخالت نکن شما. چون اگر به هم نرسن و فردا با یکی دیگه ازدواج کنه و خوشبخت نشه . میگه تو نذاشتی من با فلانی خوشبخت میشدم . بزار خوده خانوادت تصمیم میگیرن 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲

ببین عزیزم نمیشه درمورد کسی قضاوت کنی شاید طرف توبه کرده و فکر خوشبختی خواهرت اول بپرس ببین چرا قبولش کرده ببین دلیل اینکه باجون ودل راضیه چیه دیگه قصاوت کن الکی زندگی اباجیتم خراب نکن

خب مگه نمیگی خانوادت بفهمن .نمیزارن . به نظرم دخالت نکن شما. چون اگر به هم نرسن و فردا با یکی دیگه ا ...

دقیقا منم میترسم اینو بگه بعدا اخه مامان پسره از اون زبون درازاس بعد رفتن براش خواستگاری بهم زده خواستگاری رو الان یهو راضی شدن واس خواهرم میترسم بخان بیان مادر پسره به مامانم بی احترامی کنه یایه جوری رفتازکنه خود خواهرم نخواد

گل پسرم دوستت دارم💖
ببین عزیزم نمیشه درمورد کسی قضاوت کنی شاید طرف توبه کرده و فکر خوشبختی خواهرت اول بپرس ببین چرا قبول ...

خانوادش وخودش داغونن ازاونان که مرد وزن دوست پسد دختر دارن

گل پسرم دوستت دارم💖
 دقیقا منم میترسم اینو بگه بعدا اخه مامان پسره از اون زبون درازاس بعد رفتن براش خواستگاری بهم ز ...

من که میگم شما دخالت نکن . اگرم که عاشق همن . تو بیخودی چیزی بگی فکر میکنن از حسودیه . 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
من که میگم شما دخالت نکن . اگرم که عاشق همن . تو بیخودی چیزی بگی فکر میکنن از حسودیه . 

اره دقیقا خودم باردارم انقدر حرص خوردم امشب از وست خواهر بی عقلم

گل پسرم دوستت دارم💖