2777
2789
عنوان

چجوری جلوی خودمو بگیرم؟

287 بازدید | 31 پست

دلم برای دوست پسر قبلیم خیلی خیلی تنگ شده. همش افتاده تو سرم که بهش یه مسج بدم ولی میدونم کار درستی نیست.

خیلی تحمل کردن برام سخت شده. چیکار کنم؟ من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی حتی اگه ذکری چیزی وجود داره که صبر آدمو زیاد میکنه بهم بگید. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.

صلوات بهترین ذکر آرامش میده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کار درستی نیس؟

چرا کات کردی؟؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
چرا کار درستی نیس؟ چرا کات کردی؟؟

همش با هم دعوا داشتیم. چندبار هم برگشتیم ولی هر سری دعواهای بدتر و شدیدتر.

میدونم دوباره برگردیم بازم ضربه میخورم. ولی دلمم براش خیلی تنگ شده

همش با هم دعوا داشتیم. چندبار هم برگشتیم ولی هر سری دعواهای بدتر و شدیدتر. میدونم دوباره برگردیم با ...

چن وقته کاتید؟

اگه دوسش داری و دوست داره پیام بده

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
فیلم ببین.چون حی شنوایی و بیناییتو با هم درگیز میکنه و نمیذاره فکر و خیال کنی

همه فیلم ها حتی انیمیشن ها یه تیکه رومانتیکی چیزی توش داره که اصلا نمیتونم تحمل کنم. حس میکنم همه آدما خوشحالن و من بدبخت

خسته میشم یه وقتایی مثل امشب. دلم یهو خیلی میگیره.

ببین خب فکر کن واقعا،واقعا فکر کن که دلیل جداییتون چی بود؟بیاد بیار که اشتباهه ،باور کن طاقت نیاوردن دلیل موجهی نیست،من بدترین اتفاقای زندگیم از این حرکتم افتاده،شاید به ظاهر ساده بیاد