2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عجیبی که دیدم بعد از ۵ روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوی یکم ترسناک بودا خودت نترسیدی  

اصلا تو خواب فضا ترسناک نبود ولی توخواب من همش گریه میکردم و به شوهرم میگفتم به فلانی گفتی عموم مرده (در حالی که عموم ۲۰ سال پیش فوت شده بود

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
منم یه بار خواب دیدم دندونام یه دفه ریخت کف دستم  وقتی به بابام گفتم گوسفند قربونی کرد با این ...

اگر بازهم دیدی تعریف نکن زیارت عاشورا بخون فقط و صدقه بده یواشکی

زیارت عاشورا خیلی تاثیر داره

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
واااای موهای بدنم سیخ شد... واسه چی خودکشی کرده بود؟

عاشق دختره فامیلشون شده بوددختره ۱۵ساله پسرخالم ۱۷ساله به خالم گفته یابگیرش واسه من یاخودمومیکشم خالم گفته نه کارداری نه پول نه سربازی رفتی من چه جوری دامادت کنم؟رفته یه جایی فیلم بگیره که اگه دختره رونگیرین اینجوری خودمومیکشم که زیرپاش یهوخالی شده وجدی جدی به دار کشیده شده😩😭

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اگر بازهم دیدی تعریف نکن زیارت عاشورا بخون فقط و صدقه بده یواشکی زیارت عاشورا خیلی تاثیر داره

اصلا تعریف نمیکنم اتفاقا هم صدقه دادم و هم قران و دعا که خوابم بخیر بگذره ولی چون همیشه بهم الهام میشه تو خواب میدونستم با این چیزا رفع نمیشه این ۵ روز دل اشوب شدید داشتم وقتی بهم خبر دادن یهو دلم اروم گرفت و همیشه همینجور بودم

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟