2777
2789
عنوان

یعنی خونه ما جن داره ؟

141 بازدید | 25 پست

من خودم اعتقادی ندارم ولی خب نمیدونم چرا میترسم ، امروز عصری دخترم که حدودا ۲۰ ماهشه و کامل حرف میزنه داد زد ولش کن ولش کن نه نه بعد بدو بدو اومد تو اتاقی که من بودم دم در خورد زمین بعد گفت نی نی پشتم هولم داد کتاب نمیخوام نی نی نمیخوام بعد هم داد زد نه نه راستش یه ذره هول کردم رفتم تو هال دیدم کتاباشو از تو کیسه اش دراورده ریخته زمین از بغل منم پایین نمی اومد خواستم برای اینکه یادش بره واسش از کتابا بخونم بازم گفت نه نه نی نی میاد منم کتاباشو جمع کردم فعلا مخفی کردم تا ببینم فردا عکس العملش چیه اما یجوراییی میترسم

اوووووووی شاید خیالاتی شده نمدونم منکه اعتقاد دارم😬ولی ترس نداره چون اگه میخواست اذیتتون کنه تاحالا خودشو نشون میداد دیگه

مهم اینکه من خوبم و این خوب بودن بهترین دلیل برای متفاوت بودنمه😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدم دخترت همزاد داره حالا هرچی که هس خیره ایشالا اونم خیلی کوچیکه شاید فکراش اینطوری بوده

همزاد چجوریه بد یا خوبه ؟ اخه بچه ای که ۲ سالش نشده چی تو ذهنش بوده که هراسان شده

واى ميخواستم برم تو هال اب بخورم 

ميترسم ديگه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
همزاد چجوریه بد یا خوبه ؟ اخه بچه ای که ۲ سالش نشده چی تو ذهنش بوده که هراسان شده

بعضیا بدن بعضیا خوب شاید همزاد باشه شایدم ساخته ی ذهنشه مثلا داستان یا برنامه کودک چون بچه ها خیلی فکر میکنن

مهم اینکه من خوبم و این خوب بودن بهترین دلیل برای متفاوت بودنمه😊
واى ميخواستم برم تو هال اب بخورم  ميترسم ديگه

بیخیال بابا من خودم الان میترسم به در نگاه کنم یهویی بیاد تو اتاق اخه میدونی چی بده اینه که هر چی بود به چشم دخترم نی نی اومده کاش ادم بزرگ بود جنش بشه باهاش کنار اومد