سلام مامانای مهربون من دخترم نزدیک 14 ماهشه.متاسفانه با هیچ روشی غیر از شیرخوردن نمخوابه. شیر تو شیشه هم نمیگیره میخوام چند ماه دیگه از شیر بگیرمش.کسی شرایط من را داشته و موفق شده؟ میشه بگین چطورررر؟چطور این عادت را از سرش بندازم؟
منم دخترم امروز 2 ساله شد . میخوام از شیر بگیرمش. خواهر شوهرم میگه الان هوا گرمه . نباید بچه رو توی هوای گرم از شیر گرفت صبر کن هوا خنک شه . مهر بگیر. حالا موندم الان شروع کنم از شیر گرفتن رو یا اینکه صبر کنم
عزیزم پسر منم همینطور بود من به روش تدریجی از شیر گرفتمش . یعنی کم کم شیر روز و خواب با شیر روز رو گرفتم و یعد شب راهش می برم اول تا می خوابید و کم کم اون عادتم از سرش افتاد و دراز میکشه رو تخت و خودش خوابش می بره
جشن آذین طراح و مجری جشن تولد http://www.jashnazin.com/
کم کم باید شروع کنی اول طول روز بهش نده اخر سر شیر شبش رو قطع کن و سعی کن با اهنگ و لالایی حواسشو پرت کنی . وقتی خیلی خوابش میاد ببر بخوابونش . بعدم روش از شیر گرفتن مهمه مثلا من از پودر سیر استفاده کردم و اون وقتی میدید بو میده نمیخورد و طفلک خودش میفهمید که دیگه نباید بخوره. البته من همون 2 سالگی گرفتمش الان برای بچتون یکم زوده نگران نباش
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس
تو برنده ای ..آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره
صبر کن هوا خنک شه گاهی سعی کن رو پاهات بخوابونیش.من بردمش امامزاده 40تا دونه انار شیرین دون کردم و سوره یاسین رو بهشون خوندم و فوت کردم.بعد به پسرم از هر دو سینه شیر دادم تا سیرسیر بشه بعدم انارا رو دادم بخوره. دیگه هم بهش شیر ندادم. شب اول 1بار بیدارشد و چند ثانیه گریه کرد و بعد رو پام خوابید.گاهی میگفت جی جی میخوام ولی سینمو که با ماژیک رنگی کرده بودم نشونش میدادم و میگفتم اوف شده خیلی راحت بود
پسر منم شدیدا وابسته به شیر بود تا صبح همش بهم آویزون بود.یک هفته خیلی اذیت کرد.شبها مجبور میشدیم سوار ماشینش کنیم تا بخوابه.و کمکم خوب شد الان تا چراغا را خاموش می کنیم او هم میاد پیشم می خوابه و خواب میره هیچ مشکلی باهاش ندارم الان 4 سالشه
پسر منم خیلی وابسته بود.منم چهار روزه از شیر گدفتم.رفتیم امامزاده و از خر د و سینه شیرش دادم و یاسین باه امتر و سیب و اب خوندم همراه یسری ایه ها که برا از شیر گرفتن بچه های اینجا گفته بودن فوت کردم بهشون دادم حورد.بعد دیگه روزا بهش شیر ندتدن.تو بغلم یا تو ماشین خوابید.بعد سه شب هم نو خواب بهش شیر دادم.انشب دیگه شطر شبشم نمیدم.نمیدونم چجوری وقتی نصفه شب بیدار میشه شیر میخواد اروومش کنم