2777
2789

من خیلی دوس دارم نماز بخونم ولی تنبلی میکنم و از وقتی ک ازدواج کردم هم بدتر شده چون را..بطه و غسل رو برام سخت کرده چون همسرم بشدت گرم و شاید روزی چندبار مایل باشه و این منو تو غسل تنبل میکنه

لطفا ی انرژی ی راهی ی حرفی ...

ک بتونم نمازمو بخونم چیکار کنم سست نباشم 

چون ب ارامشش خیلی نیاز دارم دلم خیلی بی قراره ...

نگید خب ی غسل واقعا سخت اونم با موهای بلند ...

لطفا مسخره نکنید ...

ممنون میشم راهنماییم کنید❤

ملکه زندگیشم...👸🤴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجی عزیزم نماز اینقد مهم هست تو دنیا وآخرت که نباید بسادگی ازش گذشت خودمن آرامشی که ازنمازمیگیرم تو هیچ چیز دیگه همچین آرامشی پیدانمیکنم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
فقط عشق میتونه برات راحتش کنه و مشتاق. عشق به خدا. که دو طرفه هم هست بدون خدا عاشقته و منتظرت

هر روز با خدا حرف میزنم میدونم میبینم خیلی بیشتر از بعضی ها خیلی هوامو داره خیلی ارومم میکنه ولی نماز....

حس میکنم در مقابل محبتاش کاری نمیکنم ...

نمیدونم چ کنم.

ملکه زندگیشم...👸🤴

سلام عزیزم...خیلی خوبه که دلت بی تابه برا نماز

واقعا با اراده میتونی و محکم یبار تصمیم بگیر تو این ماه محرم شروع کن و از امام حسین و حضرت زهرا بخواه که کمکت کنن....

از همین امشب غسل کن برا فردا صب شروع کن گوشیتو روی اذان تنظیم کن..که با صداش بلند شی

اکثرا موهامون بلنده و باید مرتب برا نماز غسل کنیم شما تنها نیستی

اگه مشکل ندارین موهاتو یکم کوتاه کن

واقعا نزتر دنیا فریبت بده..اون دنیا باید جوابگو باشی یا حسین بگو و شروع کن عزیز دلم...خدا یارت